nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Melicotó crea una col·lecció de 'stickers' mallorquins per a Telegram

29-11-2016

La marca mallorquina Melicotó ha anunciat mitjançant la seva pàgina de Facebook que ha afegit els seus stickers personalitzats a Telegram

Les imatges es poden adquirir accedint a aquest enllaç telegram.me/addstickers/melicoto sense cap cost i es poden compartir a través de Telegram com qualsevol altra emoticona de la plataforma. Actualment hi ha 20 dissenys disponibles que representen algunes de les emoticones més utilitzades a les aplicacions de missatgeria instantània. No obstant això, anuncien que en podrem disposar de més.

Telegram

Aquesta aplicació de missatgeria instantània fa un any que permet que els artistes puguin afegir els seus dissenys a mode de stickers personalitzats i així compartir-los amb els usuaris de la plataforma. Des de Telegram afirmen que aquesta funcionalitat facilita la difusió de la creativitat dels artistes i, a més, ajuda els usuaris a personalitzar la seva experiència dins l'aplicació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 3 anys

@MELICOTÓ


Idò, jugau molt malament amb el català i molt bé amb l'espanyol, amb això de les atxes.

Valoració:1menosmas
Per MELICOTÓ, fa mes de 3 anys

Bones Bereguer!
De fet, quan la publicàrem ja advertírem del fet. Jugam amb el joc de paraules, però és cert que pot crear confusió en detreniment de "destral". Gràcies per l'aportació ;)

Valoració:0menosmas
Per Berenguer, fa mes de 3 anys

Enhorabona en general. Però hi ha un error greu amb el dibuix de les atxes. Les atxes en aquesta frase feta no fan referència a destrals ni a aixes, sinó a ciris.

ATXA f.
Ciri molt gruixat, que sol tenir de dos a quatre blens entortolligats; cast. hacha, antorcha. Sien obligats acompañar lo dit Sanctissim Sacrament ab quatre atxes, doc. a. 1599 (Col. Bof. xli, 389). Ay ha 4 atxas de 4 blens compartidas, doc. a. 1725 (Boll. Lul. xii, 88). A la claror de l'atxa reinosa l'hèroe vèyem fugir, Atlàntida vi. Atxa de vent: espècie d'antorxa amb ble gruixut d'espart quitranat, que resisteix bé al vent sense apagar-se; cast. hacha de viento. Cent atxas de vent encesas | fan llum a sa comitiva, Aguiló Poes. 6.
Loc.
—«Endavant les atxes!»: ho diuen per excitar a prosseguir una cosa.
Fon.: áʧə (Empordá, Barc., Mall., Men.); áʧɛ (Ll., Maó); áʧa (val.).
Etim.: del cast. hacha, mat. sign., que ve del llatí facŭla.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris