nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Persones i entitats són cridades a adherir-se al Pacte Social contra la Violència Masclista

Més de 1.300 persones i 60 entitats ja s'han adherit al Pacte Social contra la Violència Masclista, que contempla més de 150 mesures per combatre aquesta xacra

25-11-2016

La presidenta del Govern ha fet una crida aquest dijous a la ciutadania de les Illes Balears, entitats públiques i privades, perquè s'uneixin al Pacte Social contra la Violència Masclista de Balears, una iniciativa de mobilització i sensibilització de tota la societat per implicar-se en l'eradicació d'aquesta xacra.

La presidenta ha assistit a l'inici de la campanya ReAcció, acte que ha tengut lloc a una carpa situada el passeig del Born de Palma.

«Sumem tots», ha dit la presidenta, qui ha animat els ciutadans a adherir-se a la signatura del manifest en contra de la violència de gènere, a través de la pàgina web www.reaccionem.com, que té com a finalitat vincular tota la societat per aconseguir un rebuig a la violència de gènere i fomentar models alternatius de convivència.

L'adhesió al Pacte social consisteix a llegir el manifest i comprometre's a realitzar en el teu dia a dia les accions que s'hi proposen. D'aquesta manera es crearà «una societat sense violències masclistes», tal com s'indica a la web.
Fins al moment, més de 1.300 les persones i 60 entitats ja s'han adherit al Pacte Social, que contempla més de 150 mesures concretes per combatre aquest problema, moltes d'elles de l'àmbit de l'educació.

A l'acte hi han intervingut un grup d'alumnes de 2º d'ESO de l'Institut Joan Alcover de Palma, «el primer centre on estudiaven les dones de Mallorca», tal com han recordat als assistents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris