algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

El PI proposa una campanya pel petit comerç i canvis a Serveis Socials

Amengual defensarà les esmenes parcials als pressupostos del Consell de 2017

Antoni Amengual (PI) a la dreta de la imatge.

21-11-2016Twitter

Antoni Amengual (Proposta per les Illes) serà el conseller encarregat de defensar les esmenes parcials presentades als pressupostos de 2017, uns pressupostos que la formació regionalista considera que «es poden distribuir millor. Per aquest motiu «hem presentat un seguit d’esmenes amb l’experit de millorar els pressupostos. Volem més cultura, més municipalisme i un canvi de model en serveis socials» ha destacat Amengual.

En aquest sentit, els centristes han presentat esmenes perquè els municipis tenguin més ajuts per redactar els catàlegs de camins municipals, catalogació d’arxius, conservació de jaciments arqueològics… «des d’El Pi volem que els municipis de Mallorca estiguin ben atesos per part del Govern de Mallorca, volem que es promocioni el petit comerç i per això demanarem una campanya anual per afavorir-lo, volem més ajuts pels artesans i que no en quedi cap a fora» ha dit Amengual.

Així mateix, amb les esmenes presentades la formació deixa palès que no creuen en el model posat en pràctica en serveis socials. «Que les places concertades costin de mitjana 60€/dia i les places públiques 120€/dia, ens fa pensar que necessitam una reflexió profunda sobre el model assistencial que tenim, només reflexionar-hi» ha volgut deixar clar Amengual.

Cal recordar que l’any passat El Pi va presentar nombroses esmenes municipalistes que van ser aprovades per l’equip de govern i enguany no s’ha pogut arribar a un acord per manca de voluntat del Govern del Consell de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris