cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Les targetes sanitàries s'adaptaran al nom dels nins i nines transsexuals

Conselleria de Salut.

14-11-2016

L’IbSalut modificarà el nom dels nins i nines transsexuals en les targetes sanitàries i en les seves històries clíniques, segons ha assegurat aquest dilluns la consellera de Salut, Patricia Gómez, a l'Associació de Famílies de Menors Transsexuals de les Balears.

Segons ha assenyalat la consellera, aquesta acció en la qual ja estan treballant pretén adaptar el nom al sexe sentit i normalitzar la realitat d'aquests menors en l'àmbit sanitari.

D'altra banda, la Conselleria de Salut ha informat als pares que s'està treballant de forma consensuada amb Atenció Primària i Endocrinologia per millorar els circuits assistencials dels menors transsexuals

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 3 anys


Quan parlam de "nins i nines plegats", deim "infants".

Aquesta pruïja políticament correcta, en que molts de beneits han caigut, just per demostrar que és això, un curt de gambals políticament correcte, consisteix a exhibir els dos gèneres, per molt que la llengua viva no ho faci.

"Nins i nines transsexuals" és fer el ridícul: qualsevol persona que tengui el sentit de la llengua parlarà d'"infants transsexuals".

Igual com els qui diuen "tots i totes" o, preferentment, "totes i tots" en lloc del nostre "tothom".

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris