cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Marta Fuxà: «La Direcció de Política Lingüística recupera una línia històrica d'ajudes»

18652

02-11-2016

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha presentat aquest dimecres la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats que contribueixin a la difusió i promoció de l'ús social de la llengua catalana entre la població en general de Balears.

Segons han explicat, és la darrera de les quatre línies d'ajudes que la Direcció general de Política Lingüística treu aquest any i «la més ben dotada econòmicament», després de les convocatòries de subvencions per a premsa diària en català, la de premsa local i especialitzada en català, i la de la millor campanya publicitària en llengua catalana.

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, ha destacat durant la presentació que «és una línia històrica d'ajudes que recupera la Direcció general de Política Lingüística».

L'activitat subvencionada haurà d'haver-se realitzat entre l'1 de novembre de 2015 i el 31 d'octubre de 2016 i ha de ser de les següents tipologies: activitats de formació destinades a sectors específics de població, exclosos els cursos de llengua general; activitats d'integració lingüística; activitats d'oci; campanyes de sensibilització i edició de material.

En aquesta convocatòria es destina l'import total de 200.000 euros i els beneficiaris solament poden ser les associacions i entitats sense ànim de lucre, així com els ajuntaments de menys de 20.000 habitants.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inca, fa mes de 3 anys

Idò si tant li fa nosa, comenci per exigir que no se subvencionin Institutos Cervantes arreu del món, que això si que és una religió oficial colonial imperialista i costa milions i milions d'euros.

Valoració:4menosmas
Per Un lector, fa mes de 3 anys

Sr. Emigrante per a vostè el català és una religió. I el castellà també ho considera una religió? Quin coneixement secret o gnosi ofereixen el català o el castellà? Quina gnosi de la teologia negativa li agrada més? La d'"El caminant i el mur" la d'"El final del laberint" o la de "La Setmana Santa" de Salvador Espriu potser... Sr. Emigrante qualsevol llengua potser portadora de coneixement sagrats tan si són cristians com jueus, tengui bon nit!

Valoració:7menosmas
Per Emigrante, fa mes de 3 anys

Es solo una pequeña partida de 200.000 euros de dinero público para mantener la religión oficial.
Lo hacen por la cultura.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris