cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Armengol: «Els socialistes començam el curs polític amb força, il·lusió i ganes de continuar canviant la realitat de Balears»

Els socialistes de les Illes han donat el sus al curs polític amb un sopar a sa Pobla, en el qual s'hi ha posat damunt la taula els «reptes» que s'han de superar els pròxims mesos. La secretaria general, Francina Armengol, ha assegurat que des del PSIB-PSOE «començam el curs amb força, il·lusió i ganes de continuar canviant la realitat que vivim els ciutadans i ciutadanes de Balears».

La líder socialista ha explicat que així com el primer any de govern s'ha dedicat a retornar els drets socials i drets que s'havien suprimit amb els governs PP, aquest segon any «el començam fent una reivindicació d'un model econòmic que serveixi per construir més benestar per a tots els ciutadans de les Illes».

De la mateixa manera, Armengol ha afegit que «volem que s'aprofiti aquest creixement del 4% del PIB, amb una temporada turística excel·lent, perquè això es reverteixi en més llocs de feina i qualitat i més redistribució de la riquesa que es genera a les Illes».

La presidenta ha explicat aquests objectius davant càrrecs institucionals i orgànics del partit, executives, grup parlamentari, grup de consellers insulars, batles i batlesses i portaveus municipals, en un acte en el qual també ha participat el vicepresident del Consell de Mallorca i portaveu del PSIB-PSOE, Francesc Miralles, i la portaveu socialista a sa Pobla i secretària de Coordinació Institucional i Territorial, Catalina Cladera.

Igualment, Armengol s'ha mostrat conscient de «la situació difícil que tenim a Espanya per l'absència de govern des de fa molts mesos i que esperam que es pugui resoldre amb un Executiu molt més sensible amb els interessos de Balears, ja que Rajoy s'ha dedicat a no assumir les reivindicacions i els drets que tenim com a comunitat autònoma».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per BAH!, fa mes de 4 anys

Com si ell no se passàs les vint-i-quatre hores controlant el que escrivim noltros a aquest mitjà.
Té un grampó fluix. E, ntre un que està tronat, un altre que és un mort duit de la Espanya profunda i que no evoluciona ni se posa al lloc dels altres, ni ta sols amb una teràpia de xoc, una "maruja" que no deu tenir ni el Graduat Escolar i que és més agressiva que una mona en etapa de cria i un "quillo" de barri baix que, l´únic llibre que ha llegit, és el manual del seu mòbil i que, se pensa que la moral és un òrgan fisiològic situat per devers el fetge, la baixa talla dels nostres contrincants és demolidora i fa molt més mal que els insults que podem escriure.

Valoració:4menosmas
Per Xesc, fa mes de 4 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:3menosmas
Per beeeeeee, fa mes de 4 anys

¿Cómo es posible que te pases las 25 horas del día controlando lo que emite IB3 y en qué lengua lo hace?

Y después venir a contarlo a los cuatro lectores de este periódico mundial. ¿Cómo es posible?

¿Es que no trabajas, no sales a la calle?.

Me figuro cómo debes tener las articulaciones y el culo. Lo tuyo, además de intolerancia, tiene otro nombre; estupidez.

Continua. Hay que estar informados.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 4 anys

23h 59', 26-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 4 anys

Mentrestant (15h 58', 26-8-2016), IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:2menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Ja sabeu que heu de fer: Dir no al PP a la primera i a la segona volta.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris