nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El 40% dels professors de religió passen a mitja jornada

No hi haurà acomiadaments de professors amb contracte indefinit ni temporal

CAIB

La directora general de Personal Docent, Rafaela Sánchez, ha informat aquest dijous sobre la situació del professorat de religió i ha destacat que «no s'acomiada ningú, no només els indefinits sinó tampoc els temporals, a canvi de que 40% del total dels professors de religió passi a mitja jornada».

Salari de 1.100 euros per 10 hores setmanals

La directora general ha explicat que aquest 40%, uns 80 professors, cobraran mitja jornada i no es descarta que els que estaven a jornada completa i passen a mitja puguin cobrar l'atur. La mitja jornada suposa cobrar 1.100 euros per un màxim de 10 hores lectives setmanals.

D'altra banda, Sánchez ha afegit que «tenint en compte les jubilacions previstes per als propers 4 anys, hem calculat que tots els que passen a mitja jornada tornaran a estar a jornada completa en aquest període de temps».

«Plantilla sobredimensionada»

Sánchez ha recordat que «partint de la base que la plantilla de professors de religió està sobredimensionada hem treballat en tot moment amb l'objectiu de minimitzar els efectes de la reordenació de la plantilla i s'ha considerat que sempre es millor estar contractat a mitja jornada que estar al carrer». Per al proper curs es manté una plantilla de 175 persones per impartir l'assignatura de religió a totes les Illes.

La setmana que ve els professors de religió signaran els contractes per poder començar el curs vinent.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antonia, fa mes de 4 anys

Jo havia llegit q se queixaven de q no podien fer aquestes hores de les q parlau {biblioteca i similars} i que a més no els deixa en participar als claustres... Es a dir, q a part de preparar classes i donar-les, poc més hi havia. Igual vaig errada

Valoració:0menosmas
Per profe, fa mes de 4 anys

10 hores lectives vol dir que fan classe als alumnes, però li han de sumar les guàrdies, l'hora d'atenció a pares, reunions, claustre, juntes d'avaluació, etc.

Valoració:1menosmas
Per Xesc, fa mes de 4 anys

1100 euros per 10 hores ? Collons on es que s'ha de firmar?

Valoració:7menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Se tractaria de no contractar més gent i que poc a poc s'amortitzàs aquesta plantilla. Si no se fa així, aviat els musulmans exigiran, amb tot el seu dret, tenir també classes d'Islam i les escoles dé convertiran en qualsevol cosa, tret d'un lloc per anar a preparar-se pel futur.
La religió s'ha d'ensenyar als temples.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris