nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

El Govern destina 10.000 euros a l'associació anti-sida ALAS

Segons ha recordat la portaveu de l'Executiu, Pilar Costa, ALAS és una associació no governamental i sense ànim de lucre.

ALAS

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres a la Conselleria de Salut concedir una subvenció directa de 10.000 euros a l'Associació de Lluita Antisida de Balears (ALAS) per a una part de les despeses derivades del projecte Seroignorant? No ho dubtis, fes-te la prova VIH!, destinada a la prevenció i la detecció precoç de la malaltia mitjançant la prova ràpida.

Segons ha recordat la portaveu de l'Executiu, Pilar Costa, ALAS és una associació no governamental i sense ànim de lucre que té com a finalitat informar, assessorar i prevenir de les infeccions de transmissió sexual i, concretament, del VIH/SIDA, així com millorar la detecció precoç i contribuir a reduir l'estigma associat a la malaltia.

El projecte proporciona als usuaris assessorament i acompanyament emocional al llarg de tot el procés i «la realització de proves ràpides a la seu d'ALAS, amb cita prèvia i atenció personalitzada, de forma anònima i confidencial».

On es fa la prova?

La prova es pot realitzar de manera confidencial i gratuïta als centres de salut de la xarxa pública; al Centre de Diagnòstic, Tractament i Prevenció d'Infeccions de Transmissió Sexual, situat en l'ambulatori del Carme, de Palma, i a la seu d'ALAS, al carrer del General Riera, 3. Així mateix, diverses farmàcies de Mallorca, Menorca i Eivissa ofereixen aquest servei de manera confidencial.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris