nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

L'STEI denuncia un complot

Miquel Gelabert, secretari general de l'STEI, confirma un complot contra el sindicat.

28-06-2016@STEI

«Les organitzacions sindicals CCOO, UGT, USAE, SATSE i Simebal han planificat un complot contra l’STEI Intersindical a l’hora de la designació dels delegats de prevenció de l’IB-Salut». Aquesta és la contundent afirmació que fa el secretari general de l'STEI, Miquel Gelabert, després d'haver-se celebrat les eleccions sindicals a les diferents Juntes de Personal de l’Ib-Salut i en ple procés de designació dels delegats de prevenció que els correspon a cada una de les formacions sindicals.

L'STEI cita diversos casos en que es posa de manifest la marginació dels seus delegats. A l'Hospital de Son Espases, els vuit delegats sindicals corresponents, s’han repartit entre aquests cinc sindicats.

A l'Hospital de Manacor un dels cinc delegats de prevenció que corresponen a la Junta de Llevant ha estat designat per a CCOO, sindicat que no va obtenir representació (0 delegats) a aquesta Junta de Personal. L’STEI ha quedat, un altra vegada, sense delegat de prevenció, malgrat tenir tres membres a la Junta de Personal.

L'STEI anuncia que posarà una demanda contra l’acord de designació dels delegats de prevenció que ha pres la Junta de Personal de Llevant.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Colau, fa mes de 3 anys

Exacte! en Pere A. Pons té raó.

El que no diu aquesta persona que pensa que 0 punts són més que 120 punts és que, segurament, ell/ella no complia els requisits per a les places disponibles.
Però això passa sempre que demanen coneixemens de moodle, perfil de coordinador TIC, formació en prevenció de riscos laborals, etc... No té res a veure amb els pactes d'estabilitat.

I el que calla és que cap plaça de pacte era per a impartir matèries no lingüístiques en anglès (TIL)!

Ganes d'embullar la gent i insultar-los dient mentides.

Valoració:8menosmas
Per Pere A. Pons, fa mes de 3 anys

Llàstima, Aina B., que no hagis llegit el document del Pacte d'estabilitat.
Això que dius és precisament el que diu el Pacte: que l'experiència és l'element clau.
I si ho llegeixes bé, les places de Pacte amb perfils lingüístics només poden ser per a places d'FP i de Seccions Europees. No hi ha places de pacte per al TIL.

Qui sap: potser has llegit un document diferent o -ho crec més- parles d'oïdes.

Valoració:10menosmas
Per @Aina B., fa mes de 3 anys

Els sindicats que ho varen firmar (no varen ser tots) ho han de justificar d'alguna manera, però de justificació en té molt poca per no dir gens.

Valoració:-9menosmas
Per Aina B., fa mes de 3 anys

Idò el que diuen és una gran veritat, és un fet real. També és veritat que se necessiten més professors d'unes especialitats que d'altres, però l'estabilitat hauria d'anar per mèrits d'antiguitat -punts-, no de necessitats que, a vegades com en el cas del TIL amb l'anglès, depenen de criteris polítics.

Valoració:-9menosmas
Per Macià C., fa mes de 3 anys

La veritat: com a pare d'un alumne d'aquesta persona que parla dels punts, estaria inquiet si la capacitat pedagògica està al nivell de la seva comprensió del procés d'adjudicació de places... això si que fa mal!

Valoració:5menosmas
Per Colau, fa mes de 3 anys

I torna-hi...
Quins desbaratots!

Hi ha professors d'història amb un futimer de punts sense plaça de Pacte i interins d'informàtica amb plaça de Pacte.
Però això és a causa que hi ha més professors d'història que places a cobrir i menys professors d'informàtica que places a cobrir.

Tant difícil d'entendre?
Sembla que sí...

Valoració:8menosmas
Per pere, fa mes de 3 anys

Si una persona amb 120 punts no te plaça de pacte i un amb o punts si la te. Es perque el de 120 literalment no volia la plaça de pacte o es un torpe consumat!

Valoració:10menosmas
Per M. Salom, fa mes de 3 anys

Això que comenten del Pacte és molt fort. L'Stei ja no és aquell sindicat majoritari dels docents. Avui en dia està molt mal vist i no apareixen per informar mai pels centres.

Valoració:-10menosmas
Per @Colau, el capdefava de sempre, fa mes de 3 anys

Jura dir la veritat i res més que la veritat? Sí, ho juro. És veritat que hi ha persones amb zero punts que tenen pacte d'estabilitat? Sí, es veritat. És veritat que hi ha persones que amb 120 punts i més de vint anys de serveis no tenen pacte? Sí, és veritat. No hi ha més preguntes.

Valoració:-13menosmas
Per Colau, fa mes de 3 anys

Ep! Ja torna comparèixer el que no sap que 120 punts són més que 0 punts.
Quins desbarats...

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris