nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:

Augmenta el preu de l'aigua per mantenir els camps de golf

El preu de l'aigua per als camps de golf ha estat d’un euro des de l’any 2013.

Martinsa Fadesa

El preu de l’aigua dessalada per regar els camps de golf serà d’1,4562 euros/m3 a partir d’aquest dissabte. La xifra a abonar des de l’any 2013 fins ara ha estat d’un euro; la revisió aprovada implica que aquestes instal·lacions paguin per l'aigua provinent de dessaladora el preu més alt, comú a totes les illes, excepte a Formentera.

Les instal·lacions d’Alcúdia i Andratx

El passat 17 de febrer, el Consell d'Administració de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental (Abaqua) va aprovar la proposta de noves tarifes d'aigua dessalada procedent de les instal·lacions dessaladores d'aigua de mar (IDAM) d'Alcúdia i Andratx per regar camps de golf, de conformitat amb l'informe justificatiu de l'Àrea Econòmica.

La documentació relativa a aquesta iniciativa s'ha registrat en la Direcció general de Recursos Hídrics, que aplicarà la revisió de la tarifa a partir d'aquest dissabte, després que aquest dijous es publiqués al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu Valles Oriental, fa mes de 4 anys

Aquesta fotografia me recorda quels Partits Politics de Dretes tan Espanyols con la dreta Catalana . Defensen la GENT DEL CAMP pero no ELS Pagesos .. Defensen la Gent dels Camp de Golf als rics a las grans fortunes Per tenir grans Camps de Golf Tots paguen molt més del resibo del aigua per mantenir-los bien verdes . PRIVILEJIOS ELS CAMPS DE GOLF Per Rics , per politics i per empresaris i per famosos ..NO ALS CAMPS DE GOLF .. Un Luxe que disfruten un pocs els mes rics als quel Govern Català NO VOL PUJAR IMPOSTOS Als que RAJOY EL P.P. Els baixara els impostos per que siguin mes rics cada dia pero que fan malbe molts boscos per fer els Camps de Gols moltes vegades AL Costat de Cardedeu tenin un CAMP DE GOLF LA CUP DE CARDEDEU Els fa bona propaganda al MURO DE LA RENFE DE LA ENTRADA DE CARDEDEU a la Rotonda alla semble aquel MURU sigui de LA CUP a partir de ara si algu la embruta no crec que molts els importi molt despres de tot lo que fan contra EL PROCES

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris