cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

La paga extraordinària de 2012 es recuperarà en un 12,5%

Pilar Costa ha indicat que la recuperació d'aquesta paga estava prevista en la llei de pressupostos de 2015.

Arxiu UH/Joan Torres

El Consell ha acordat aquest divendres fixar en 22 dies la gratificació de la paga extraordinària i l'addicional, amb motiu de les festes de Nadal o equivalent del mes de desembre de 2012, per al personal dels ens del sector públic instrumental, la qual cosa implica recuperar el 12,5% de la paga.

Aquesta paga havia estat suprimida per a tot el personal al servei de l'administració de la CAIB, de les entitats del sector públic instrumental i dels alts càrrecs.

Segons ha indicat la portaveu del Govern, Pilar Costa, la recuperació d'aquesta paga ja estava prevista en la llei de pressupostos de 2015. Aquesta norma estableix que les quanties susceptibles de recuperar-se en l'exercici de 2016 seran les que determini el Consell de Govern en funció de l'evolució del pla econòmic vigent i de les disponibilitats pressupostàries de l'exercici.

L'ensenyament concertat
L'STEI intersindical ha denunciat «el tracte discriminatori» del Govern al professorat de l'ensenyament concertat perquè «és l'únic col·lectiu de tots els que en foren afectats que no veurà a la nòmina de juny la devolució del 12'5% de la paga extra de 2012».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bel, fa mes de 4 anys

Els enxufats polítics estan com a cans rabiosos. Volen continuar xuclant-nos la sang. Volen recuperar el nivell 33. Atenció, no només els del pp, rambé n'hi gade més, del osm. Però volen anar camuflats a la reunió de la setmana que ce oerquè no volen que sapiguem que ens reclamen als pagadors d'imposts una paga vitalícia de 14000 euros l'aby sense fer res. Només per haver estat enxufats. Hipòcrites! Aquests de unidos podemos mas que demanen tanta justícia social, després reclamen el nivell 33. Vergonya!!! Polítics paparres!

Valoració:0menosmas
Per Val més callar, fa mes de 4 anys

Oh, Que bééééé! Recuperar un 12´5% després de quatre anys! Tot un rècord de generositat...
Els polítics, també en teniu de pendents?

Valoració:1menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 4 anys

Sra. Costa, sap que quan et posen una sanció i no la pagués en temps i forma pel motiu que sigui ( a l'administració no li importa mai els nostres problemes) et posen un recàrrec i uns interessos de demora?
Sra. Costa, sap que quan el banc et deixa uns doblers és a canvi d'un interessos?
I do, els funcionaris que malgrat les persones que els critiquen i que no saben que no és senzill treure unes oposicions que per altra banda poden presentar-se tots els que vulguin sempre i quan estudiïn força, han deixat els diners al govern i a canvi el govern els retorna a terminis, sense interessos i quan li plau.
No senten ni el més mínim respecte per aquestes persones?
Sra. Costa, perquè es dediquen a la política si no saben aplicar-la amb seriositat?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris