cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

L'STEI acusa el Govern de discriminar els professors de l'ensenyament concertat

L'STEI denuncia «el tracte discriminatori» del Govern Balear al professorat de l'ensenyament concertat perquè «és l'únic col·lectiu de tots els que en foren afectats que no veurà a la nòmina de juny la devolució del 12'5% de la paga extra de 2012».

Cal recordar que la paga extra de Nadal de 2012 fou sostreta per decret al funcionariat i altre personal públic, així com al professorat de l'ensenyament concertat, que cobra per pagament delegat.

El sindicat assegura que l'administració els havia comunicat que a la nòmina del mes de juny de 2016 se'ls retornaria el 12'5% d'aquella paga, igual que es farà als altres col·lectius afectats, segons els terminis marcats pels respectius acords. L'STEI afirma que, finalment, la Conselleria d’Educació els ha comunicat que, «per mandat del Departament d’Intervenció, el professorat de l'ensenyament concertat no rebrà aquesta quantitat.

L'STEI recorda que es tracta «del segon incompliment de l'acord de millora en molt poc temps, després que dia 20 de maig s'hagués de signar una modificació dels terminis pactats i signats el febrer per administració, patronal i sindicats».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Moixet, fa mes de 4 anys

Però l'STEI defensa l'escola pública o simplement defensa els professors en general amb independència dels mèrits assolits per accedir a la seva plaça?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris