cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Els directius de BMN pretenen vendre el mont de pietat de "Sa Nostra"

16-06-2016

Els directius de BMN, que inclou l'antiga Caixa d'Estalvis "Sa Nostra", fan comptes vendre el mont de pietat de l'entitat illenca. Aquests dies és a Mallorca un grup de taxadors provinents de MonteMadrid (exmont de pietat de Caja Madrid, actualment gestionat pel Banc Santander) que estudien el mont de pietat que era de la Caixa de Balears. Sembla que en acabar la feina a Mallorca se n'aniran a taxar el de Granada. "Sa Nostra" i Caja Granada eren les dues entitats de les integrades dins BMN que tenien mont de pietat. Caja Murcia i Caixa Penedès no en tenien.

Tots els indicis assenyalen que s'està preparant una venda imminent d'aquest emblemàtic servei tot i el secretisme amb què la direcció vol fer l'operació.

Sembla evident que l'objectiu de la venda del mont de pietat de la Caixa d'Estalvis de les Illes Balears és que els números de l'entitat BMN a 30 de juny recullin beneficis extraordinaris per les plusvàlues associades.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per banca ètica, fa mes de 3 anys

Jo ja fa anys que vaig deixar aquest banc i tots els altres.
Ho vaig dur tot a Caixa Colonya i Triodos Bank. És una cosa de la qual estic contentíssim. Sé que fan amb els doblers i donacions, són transparents, i fan coses bones per a la societat. A més, no me cobren comissions. Ni manteniment. Ah, i també donen bona atenció personal i telefònica.

Recordau, els bancs no canviaran. Si on estau no vos agrada, canviau de banc!

Valoració:7menosmas
Per Bernat Gual, fa mes de 3 anys

Amb més de 25 anys de client, m'han espoliat igual. Per aquesta genteta som un número més, aguant fins que venci el crèdit, ja queda poc per no pasar ni per devant del seu portal.
En contes de fer públics els seus beneficis, m'agradaria conèixer cuants de clients han perdut aquests darrers anys, però no ho diran

Valoració:8menosmas
Per Client fidel, fa mes de 3 anys

A veure si d´una vegada m´espols la peresa i faig un canvi de banc. Només me retenia la amabilitat i eficiència dels seus empleats, però com que el dia menys pensat els fotran al carrer, és ben hora de treure lo que tenc i dur-ho a un altre lloc.

Valoració:10menosmas
Per Montepio, fa mes de 3 anys

Es a dir: Els murcians que no tenien res a la seva caixa, han espoliat la nostra caixa ii ara també els fa nosa el mont de pietat.
Serà tot enveja i ràbia contra nosaltres?

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris