cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

UOB denuncia les «temperatures il·legals a les aules»

UOB difondrà models de denúncia per als docents, dirigits a la direcció del centre, a Inspecció de Treball i a la Direcció General de Treball i Salut Laboral.

13-06-2016Arxiu

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, ha iniciat una campanya per denunciar les temperatures excessives als centres educatius. Segons el reial decret de seguretat i salut als llocs de treball, en els locals tancats «on es facin treballs sedentaris propis d’oficines o similars» la temperatura ha d’estar compresa entre 17 i 27 graus i la humitat relativa ha d’estar compresa entre el 30 i el 70%.

Més de 27 graus i barracons

La organització denuncia que durant els mesos de juny i setembre se superen els 27 graus a les aules, «que no estan preparades per combatre la calor», de manera que «es fa impossible fer classe amb normalitat». En el mateix sentit, la UOB manifesta que el problema s'ha agreujat a principi de curs amb el progressiu avançament de les classes, i en el cas dels 93 barracons metàl·lics que hi ha a les Balears «depèn que funcioni o no l'aire condicionat».

Campanya per respectar les temperatures

UOB difondrà models de denúncia per als docents, dirigits a la direcció del centre, a Inspecció de Treball i a la Direcció General de Treball i Salut Laboral. La campanya que promou l’organització s'iniciarà aquest mes de juny i es reprendrà el setembre «amb l'objectiu que la Conselleria prengui mesures perquè es pugui fer classe respectant la legalitat i la salut de docents i alumnes».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

Medidas que proposa Jaime desastre: vacaciones para los profesores ya!! desde mayo!

Valoració:1menosmas
Per Patètics, fa mes de 3 anys

En sentirem de dois. Temperatures ilegals. Idò com al 90 % de llocs de feina a les Illes Balears. Ja no saben que han de fer per cridar l'atenció. Vaig estudiar sempre sense aire condicionat i he acabat una carrera. Au venga, a fer feina.

Valoració:2menosmas
Per I l'STEI no diu res???, fa mes de 3 anys

L'STEI??? El sindicats que va firmar amb el PP den Bauzá un Pacte d'Interins al que han accedit persones amb ZERO punts i altres amb 120 punts no han entrat???

Valoració:-1menosmas
Per Alliberats, fa mes de 3 anys

Aquest no és el sindicat que anava pels claustres despotricant de que els sindicats tinguessin alliberats sindicals i que, després de 15 dies de kes eleccions ja en tenien? Ehhhh, Pepet?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris