cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Els Jubilats de Mallorca es plantegen l'acció legal «contra aquests governants i els anteriors»

Segons els pensionistes, el col·lectiu pateix «un frau de llei ideat pel govern anterior i silenciat per l'actual».

10-06-2016Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats

La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca ha protestat aquest dijous davant la Conselleria de Salut a la plaça d'Espanya per manifestar «la indignació dels pensionistes pel robatori continuat a 32.000 malalts majors». Segons els Pensionistes, el col·lectiu pateix «un frau de llei ideat pel govern anterior i silenciat per l'actual».

Sili Arguimbau ha manifestat en nom de la Plataforma a aquest mitjà que «tenim la sensació que ens van rebre per fer la foto», per poder afirmar que aquest Govern «s'ha reunit amb jubilats», quan en la pràctica no hi ha hagut una resposta efectiva a les reivindicacions.

En aquest sentit, els Jubilats denuncien el doble vessant de la protesta; d'una banda el problema informàtic en la venda de medicaments «que s'havia de solucionar en qüestió de mesos» i que «en una empresa privada ja s'hauria arreglat»; i d'altra el copagament sanitari. Sobre aquest darrer, Arguimbau manifesta que «nosaltres ni tan sols demanam que el copagament s'elimini per complet; hem proposat que s'adapti a la renda de cada pensionista, perquè lluitam pels qui no tenen recursos». Tot i això, el col·lectiu rebutja la manca de resposta i informació de la Conselleria, mentre «el copagament s'ha eliminat en altres províncies».

El manteniment d'aquesta situació ha portat a la Plataforma a plantejar-se la denuncia «per la via legal, a aquests governants i als anteriors».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 3 anys

És de lamentar que hi hagi persones que en vulguin treure tallada política, de les manifestacions socials. La Plataforma de Jubilats i Pensionistes la passada legislatura es va manifestar per denunciar les polítiques antisocials del PP i ara el que no farem serà mirar cap a un altre costat. Tant si agrada com si no agrada, agafar diners que no corresponen és robar, talment ho varen manifestar diferents portaveus de la Plataforma dijous passat i dijous passat l'altre, més encara si tenim en compte que amb l'actual desgavell mai no sabrem si els diners que cobren de més, els tornaran mai.
La passada legislatura un alt càrrec de l'actual govern ens va voler fer creure que llevar la bestreta, i fins el copagament dels medicaments, era qüestió de voluntat política del PP. Ara tot són emperons i mentides que ens diuen.
Si un dia lleven la bestreta no ens conformarem, volem que llevin el copagament sanitari. Què passa ara, que el cobrament del copagament sanitari ja no fa part de l'esbucament de l'estat de benestar? Els governants que diuen que són d'esquerra ara resulta que estan ofesos, el que haurien d'estar és satisfets, amb aquestes protestes, perquè vol dir que la societat civil està activa.
Pel que fa a la representació política, a la plataforma de jubilats efectivament hi ha gent de diversos partits i és bastant miserable que ara, per interessos purament partidistes, hi hagi gent manipuladora que vulgui fer creure que la iniciativa d'aquesta protesta només correspons a una candidatura electoral concreta que ni tan sols existia quan les protestes que aquest autèntic abús varen començar. Lamentable.

Valoració:16menosmas
Per Lloba, fa mes de 3 anys

Ara m'han avisat i he de fer una rectificació, el sindicalista que va escriure la dura carta contra els governats actuals, nom Juan Sánchez, dirigent històric de CC.OO

Valoració:8menosmas
Per Lloba, fa mes de 3 anys

En comptes de preocupar-vos del robatori que fan a la néta d'Emili Darder, us dedicau a calumniar. Això ja ho dit tot, de vosaltres. En Biel Huguet, de SI? Jo em pensava que sortia a les fotos de Més. Na Rafaela Garcia, de SI? Jo hem pensava que era de Podemos, no dic que ho sigui, dic que m'ho pensava. En Juan García, autor de la carta que ahir es va llegir davant la Conselleria, del partit d'en Xurí? Vos heu ben retratat.

Valoració:-6menosmas
Per Raimund, fa mes de 3 anys

Aquests són els que ahir sopaven amb els de SI? I que un d'ells va a la llista de SI?

Valoració:0menosmas
Per en campanya, fa mes de 3 anys

No s'han equivocat de lloc? No haurien d'anar a la Delegació del Govern? Com es nota que hem entrat en campanya.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris