nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Art contemporani a esglésies centenàries per celebrar Ramon Llull

EP

06-06-2016

Alexis Leiva Machado (Kcho), Bernardí Roig, Susy Gómez, Conxa Jerez i Vasco Araujo són els autors convidats a establir un nexe entre el llegat de Ramón Llull i l'art contemporani, portant aquest últim més enllà de les parets d'una galeria o un museu.

Les obres s'exposaran de forma simultània del 7 de juny al 6 d'agost en la Basílica de Sant Francesc, Parròquia de Santa Eulàlia, Parròquia de Santa Creu, Església dels Sagrats Cors i Església dels Socors.


Els artistes que intervenen en la mostra interpreten, a través de les seves creacions i mitjançant una obra elaborada per a l'ocasió, els periples i el llegat del Beat en el seu afany i desig per difondre les seves idees d'universalitat i la seva comprensió del món, segons informa el Bisbat de Mallorca en un comunicat.


La juxtaposició entre la comprensió individual i íntima del món dels artistes i la dedicació desplegada per Ramon Llull en la seva insistència per divulgar la veritat, pretén replantejar una reflexió sobre el valor de les idees i la comunicació i difusió d'aquelles com a substancial motor de progrés.


El Delegat del Consell Pontifici per a la Cultura de la Santa Seu, Carlos Alberto de Pinho Moreira Azevedo, serà l'encarregat d'impartir la conferència inaugural aquest dimarts, 7 de juny, en la Basílica de Sant Francesc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris