cielo claro
 • Màx: 19°
 • Mín: 18°
19°

Les dotze frases de l'entrevista de Guiem Amorós a Ona Mediterrània

03-06-2016

L'entrevista de Guiem Amorós a Ona Mediterrània, resumida en en dotze frases:

 • «Ho faig per amor propi»

 • «Denunciï que li han llevat un lloc de feina a una persona que estava a l'atur»

 • «menj caramels per tenir sucre al cos»

 • «Faig comptes arribar fins que es faci justícia»

 • «Hi ha un interés electoral en el seu suport» (el de Ciudadanos)

 • «Ciudadanos vol llevar el català de Mallorca i jo ho compartesc»

 • «Vull perjudicar els polítics que hi ha»

 • «Aquí a Espanya tenim el castellà, a Catalunya tenen el català, a València, el valencià...»

 • «El castellà no me l'han imposat mai. Estam a Espanya i hem de parlar l'espanyol»

 • «Si anàs a fer feina a Alemanya hauria d'aprendre l'alemany»

 • «Segons la Constitució, l'única llengua que te poden imposar és el castellà... els altres idiomes, no».

 • «El proper any em treuré la titulació de català per aconseguir la feina»

 
 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

16h 17', 7-6-2016: per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-2menosmas
Per Antoni Bauzà, fa mes de 4 anys

Aquest xicot que diu esser valencià m'ha fet llàstima, pens que el podríem ajudar

Valoració:4menosmas
Per BAH!, fa mes de 4 anys

Pitjors son els que li han ficat tot aquest fems díns el cap, Iolanda. Ara, com que hem criticat l'adoctrinament selvatge, que despleguen els intel.lectualoides d'ultra dreta sobre la gent senzilla, com a revanxa fuau els cans al periodista, que només fa la seva feina d'informar i per aclarir els fets reals, després de totes les mentides que el protagonista i els seus promotors, han estat amollant als mitjans i a les xarxes socials tota aquesta setmana. Almenys inventau-vos alguna raó nova i NO COPIEU.

Valoració:-30menosmas
Per BAH!, fa mes de 4 anys

Pitjors son els que li han ficat tot aquest fems díns el cap, Iolanda. Ara, com que hem criticat l'adoctrinament selvatge, que despleguen els intel.lectualoides d'ultra dreta sobre la gent senzilla, com a revanxa fuau els cans al periodista, que només fa la seva feina d'informar i per aclarir els fets reals, després de totes les mentides que el protagonista i els seus promotors, han estat amollant als mitjans i a les xarxes socials tota aquesta setmana. Almenys inventau-vos alguna raó nova i NO COPIEU.

Valoració:-26menosmas
Per iolanda, fa mes de 4 anys

Aquest "periodista" no té el més mínim dret a menysprear aquesta persona que, indubtablement no té coneixement científic respecte al tema del català. Per això, és patètic escoltar com fa una tendenciosa i interessada entrevista, precisament en crítica envers qui pareix que l'han tractat de manipular políticament. És denigrant humanament la seva actitud. En tot cas, en comptes de pujar-se sobre la seva gepa, que aprengui una mica d'humilitat i ajudi les persones que no tenen el seu suposat nivell intel·lectual. El seu envaniment avergonyeix fins i tot a les persones que som d'ideals esquerrans i reclamem una nova manera de fer política. Una llàstima que posin al capdavant d'un micròfon d'OM a "professionals" com aquests. L'entrevistador, cau en la seva mateixa trampa. Estaria bé saber si aquesta ràdio rep, directament o indirectament, fons públics per al seu manteniment. Si fos així, aquest pseudo entrevistador ha de deixar el seu lloc immediatament. Em sap molt greu però perden una oient fidel. Salutacions i a reveure.

Valoració:63menosmas
Per Arrels, fa mes de 4 anys

@ Marc: I aquesta "història de Mallorca" deu ser la del Reino de las Baleares, aquell que conten pel Sirculo i que diuen que va durar més de mil anys i que l´havien fundat uns mariners castellans, el mateix que va tenir quaranta - cinc reis i tres reines ( a més son masclistes),
I com que abans, les autoritats educatives no se van dignar a posar la nostra Història al currículum escolar, sinó que iper contra estudiavem la de Castella, aquesta gent s´embeu totes les mentides que els conten els farsants que cobren per inventar-se mentides amb la finalitat de cremar les nostres arrels.

Valoració:3menosmas
Per Bimbolles, fa mes de 4 anys

Joan Moragues, vostè ha dit la definició exacta: castrament cultural. Però en hi ha d´aquest tipus de castrats, que encara en presumeixen i se senten superiors als altres, just per ser tan simples i pobres de ment que a força de no entendre res, se creuen que ho tenen tot molt clar.
I els que mouen els fils del neo-franquisme i neo-feixisme, s´en aprofiten, perquè ben igual que un agent patogen li resulta més fàcil infectar un organisme amb poques defenses, amb aqueixes pobres persones, l´adoctrinament en les mentides és bufar i fer bimbolles.

Valoració:1menosmas
Per Joan Moragues, fa mes de 4 anys

No entraré a comentar les declaracions d'aquesta persona, però si una realitat que patim. Aquest senyor es més que evident que és una victima del castrament cultural que ha patit aquest país sobre tot les generacions més majors. El desconeixement de la nostra cultura fou la millor arma del franquisme i del post-franquisme.
On era C's quan la conselleria d'Educacio manada pel PP despatxà més de 1.200 funcionaris interins?

Valoració:8menosmas
Per IB3 en català, TV3, Esport3 i Catalunya Informació, fa mes de 4 anys

En aquests moments (devers les cinc de l'horabaixa, 4-6-2016), a la televisió en obert, fan onze pel·lícules: deu en foraster (les dels canals espanyols i la d'IB3) i una en català; però, quina casualitat!, la que fan en la nostra llengua és a TV3 i aquest canal -com també Esport3- el tenim prohibit.

Valoració:2menosmas
Per Marc, fa mes de 4 anys

Entrevistador: "En que te bases per afirmar que es mallorquí no és igual que es català si molts experts han dit el contrari?"

Guiem: "Jo respect lo que vulguin dir però crec que s'historia, no estic massa informat, però lo suficient per sebre que sa història està aquí, sa història de Mallorca i és lo que han de respectar...".

Això són arguments i lo demés son tonteries!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris