nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

La vaga de fam que mai no existí (i altres mentides que s'han dit)

Guiem Amorós abandona la seva protesta després de confessar a Ona Mediterrània que menjava caramels i que, en realitat, està a l'atur

Imatge de l'entrada a la Conselleria de Medi Ambient després de la partida de Guiem Amorós.

03-06-2016

Guiem Amorós es presentava cada primavera a les proves per guarda forestal per cobrir la temporada d'incendis, la majoria de les temporades l'agafaven, unes altres no. Enguany no aconseguí la feina i ho atribuí a les proves de català. El 27 de maig es declarà en 'vaga de fam' i acampava a les portes de la Conselleria de Medi Ambient. Tot d'una les entitats espanyolistes com Ciudadanos, Fundación Jaume III i Fundación Circulo Balear començaren una campanya d'aprofitament polític del cas. S'hi feren fotos, feren les seves proclames habituals, vessaren els seus minuts d'odi contra la llengua pròpia de Mallorca i els faltà temps per fer-se filmar per la caverna mediàtica espanyola. Explicaven als vuit vents que Amorós «ha perdut la seva feina per no saber català».

La veritat ha resultat ser una altra: Amorós ha resultat ser un pobre impostor que, en realitat, com va confessar en una entrevista a Ona Mediterrània, menjava caramels i sucre. I mai no havia tengut la plaça de bomber.

Sis dies després de començar la seva protesta i després d'haver-se descobert la impostura, Guiem Amorós anunciava al seu perfil de FaceBook que abandonava la seva actitud.

Les mentides d'Amorós

  • Va dir que feia una vaga de fam i que no ingeria menjar. Després va confessar que menjava caramels i sucre.

  • Va dir que havia estat acomiadat i que havia perdut la seva plaça, després d'haver exercit 6 anys com a agent rural perquè no havia superat la prova de català. La veritat és que mai no va tenir aquesta plaça.

  • Afirma que el català no és llengua oficial a Mallorca. L'Estatut d'autonomia de les Illes Balears el desmenteix.

Pots escoltar l'entrevista sencera aquí:

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Mui bien hombre!, fa mes de 3 anys

Quan es va acostar el cap de setmana, l'heroi del Culo Bálèá va sentir oloreta d'arròs sec, no va poder aguantar la temptació, es va cansar de sentir córrer rates per dins la panxa, va enviar l'operación bikini a ca una puta, i va trobar que li convenia més apuntar-se a costura.
Mui bien, hombre! Assí se asse!

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

16h 17', 7-6-2016: per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per El que és important, fa mes de 4 anys

Però tant Jaum Sastre com Jaume Bonet son funcionaris de carrera de cossos docents, no com aquest que dèia que era personal laboral fix i que.l' havien acomiadat per no presentar-se a les proves de Català. Cosa que no és veritat i que tan sols és un simple aspirant .a opisitor.que no va reunir tots els requisits per a poder-se examinar.

Valoració:8menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

No conec a Tivasdan ( almenys que jo sàpiga) però deduesc que és una senyora, perquè la Tivasdan històrica era una reina de l' Antic Egipte, una faraona, per entendre-nos. Ai, gonelles, quina poqueta cultura que teniu i per això vos beveu totes les històries falses, que els fatxes grossos vos conten!

Valoració:8menosmas
Per Com li cou a nen Tivasdan, fa mes de 4 anys

@ Tivasdan,
Dades objectives, comprovables i que li couen a nen Tivasdan.
Vaga de fam: 19 kg en 20 dies
Dieta a base de quelites: 18 kg en 40 dies

http://ultimahora.es/noticias/local/2012/03/19/66843/el-jubilado-que-lleva-19-dias-en-huelga-de-hambre-ha-perdido-unos-20-kilos.html

Valoració:-11menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 4 anys

"Set n'han entrades, set n'han de sortir". "Set senalles, catorze anses." "20 dies de vaga de fam, 20 quilos perduts, 50 dies de vaga de fam, 50 quilos han de perdre. Perquè ho diu "Com cou", que li deu coure molt i en un lloc molt concret, perquè fa molta cag..era tot lo dia. Au! grata, que bones ungles tens!

Valoració:7menosmas
Per Francesc, fa mes de 4 anys

El titular
"La vaga de fam que mai no existí (i altres mentides que s'han dit)"
em recorda, mira per on, en Jaume Sastre.

Valoració:-9menosmas
Per Com cou, fa mes de 4 anys

Això són dades, no ideologia.
En Jaume Bonet va perdre 19 kg en 20 dies.
Què pensar d'algú que diu que està en vaga de fam i només en perd 18 kg (un menys) en 40 dies (EL DOBLE DE TEMPS)?
Per cert, som independentista, però no m'agraden les mentides.

Valoració:-6menosmas
Per Morbo, fa mes de 4 anys

Com cou, no intentis distreure l´atenció parlant d´una vaga de fam que una persona va fer fa tres o quatre anys, quan e vostro Bauzà maltractava el poble..
La notícia parla de que el bomber que s´havia mostrat a la opinió pública com una víctima dels "catalanistes dolentots", en realitat resulta que ha fet una vaga de fam fictícia i que mentia quan deia que l´havien acomiadat del seu lloc de feina per no saber Català, ja que que no pertanyia ni havia pertangut mai a la plantilla de l´IBANAT i només havia estat contractat temporalment, en algunes temporades estivals.
Aquesta és la notícia que s´ha de comentar, no altres passades, i molt manco les mentides que vos heu inventat al llarg de les vostres improductives jornades, per així deixar tapada la gran cag@da gonella.
Vaig a acabar d´aprofitar el diumenge. Bones tardes.

Valoració:9menosmas
Per Com cou, fa mes de 4 anys

La qüestió és que el titular de la notícia convida a reflexionar si en altres casos s'ha fet o no vaga de fam.
En Jaume Bonet va perdre 19 kg en 20 dies.
Què pensar d'algú que diu que està en vaga de fam i només en perd 18 kg (un menys) en 40 dies (EL DOBLE DE TEMPS)?
A que és estrany.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris