lluvia ligera
  • Màx: 31°
  • Mín: 30°
31°

L'Assemblea de Docents es reunirà dilluns amb el conseller d'Educació per parlar del 30% de millora educativa

La trobada tindrà lloc dilluns a la Conselleria d’Educació a les 15.30h.

Arxiu

Després de demanar a sol·licitud de reunió amb el conseller d’Educació el passat 10 de maig, el pròxim dilluns l’Assemblea de Docents es reunirà amb Martí March, conseller d’Educació, per a tractar de la millora de pressupost del 30% de l’augment del dèficit permès per al Govern de les Illes.

La trobada tindrà lloc a la Conselleria d’Educació a les 15.30h. Tal com recorda l’Assemblea de Docents, el Govern es va comprometre el passat 15 de desembre de 2015 a:

«El Govern adquireix el compromís que les millores de finançament i l'ampliació dels marges de despesa que es produeixin al llarg de l'exercici 2016, reverteixin amb caràcter prioritari en les polítiques de caire social i millora de l'economia productiva. En concret, la política educativa serà prioritària, amb l'objectiu de reforçar l'impuls que ja rebran a partir de les dotacions previstes en el pressupost de 2016.

En el cas que es produeixi aquest increment en els pressuposts de 2016, la distribució del que s'assigni a la Conselleria d'Educació, un percentatge a l'entorn d'un 30%, es negociarà en el si de la mesa sectorial d'Educació on hi estan representats els sindicats STEI-i, Alternativa, UOB, ANPE, FECCOO i FETE-UGT. Al mateix temps es mantindran reunions amb els diferents col·lectius de la comunitat educativa, entre els quals es troba l'Assemblea de Docents».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jaume balaguer, fa mes de 4 anys

En Xavi té raó, per desgràcia. En Sastre no és l'únic friki d'allà dins!

Valoració:0menosmas
Per xavi, fa mes de 4 anys

Joan, no tienes ni idea de como funcina la asamblea de docents y por tanto no sabes que Jaume Sastre ni pincha ni corta en la asamblea de docents...

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 4 anys

Y que van a hablar con estas marionetas de la asamblea que no representa mas que a jaime sastre?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris