algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

STEI: «El personal de confiança de l'Administració ha de complir el requisit del català»

El sindicat denuncia que «els qui governen han de donar exemple» .

STEI

El sindicat STEI considera que la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques afavorirà «el personal de confiança» en excloure del requisit de català al personal eventual de l'Administració. Segons el sindicat, «l'article 1 de l'Esborrany de Decret que desplega la Llei de funció pública», en què s'exclou el personal eventual, «comporta que els caps de gabinet; encarregats de premsa; adjunts de premsa i la resta de personal de confiança no hauran d'acreditar coneixements de llengua catalana».

El sindicat denuncia que «els qui governen han de donar exemple» i que «no es pot consentir que el Govern exigeixi el requisit de català al personal que entra a fer feina segons els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat i, en canvi, n’eximeixi els qui hi entren a fer feina per confiança».

 

D'altra banda, l'STEI Intersindical manifesta que pretén aprofitar el 30è aniversari de la Llei de funció pública per obrir el debat sobre si els alts càrrecs de l'Administració de les Balears haurien d'acreditar també el requisit lingüístic.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

16h 31', 23-5-2016: IB3, per desgràcia, emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

19h 11', 21-5-2016: IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:4menosmas
Per Volem IB3 en català, TV3 i Esport3, fa mes de 5 anys

En aquests moments, quan són devers les cinc de l'horabaixa del 21 de maig del 2016, a la televisió en obert hi ha una desena de pel·lícules en foraster (les dels canals espanyols i la d'IB3); però, quina casualitat!, en la nostra llengua no podem triar perquè només es veu TV3CAT. L'altra pel·lícula que fan en la nostra llengua és a TV3 i aquest canal (com també Esport3) el tenim prohibit.

Valoració:4menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

1h 44', 21-5-2016: per desgràcia, IB3 emet, una altra vegada, una sèrie en foraster.

Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 5 anys

Quin desbarat!

Hi ha interins d'Història amb molts punts i sense adjudicació per agost i interins d'Informàtica sense punts i amb adjudicació per agost.

Això depèn de quins docents fan falta, no dels pactes ni de conspiracions...

Valoració:11menosmas
Per @Pere, fa mes de 5 anys

És cert que hi ha hagut persones amb zero punts que tenen pacte d'estabilitat??? SÍ, ÉS CERT. És cert que hi ha hagut persones amb 120 punts que no tenen pacte d'estabilitat??? SÍ, ÉS CERT. No hi ha més preguntes.

Valoració:-11menosmas
Per Pere, fa mes de 5 anys

Quins dois!
Una persona amb 0 punts no passat mai per davant una persona amb 120 punts.

Valoració:10menosmas
Per STEI pocavergonyes, fa mes de 5 anys

L'STEI??? El mateix sindicat que va firmar amb el PP den Bauzá un Pacte per a l'Estabilitat d'Interins, al que accediren persones amb 0 punts i quedaren fora altres amb 120 punts i més de 20 anys de servei???

Valoració:-12menosmas
Per Xesc, fa mes de 5 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Actuem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris