lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
11°

#30AnysLNL (7): Espanya no rectifica en cap dels 6 advertiments del Consell d’Europa sobre ensenyament a les Balears

11-05-2016

El darrer informe de seguiment elaborat pel comitè d’experts del Consell d’Europa sobre el grau de compliment de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries posa de manifest diversos incompliments dels compromisos adquirits per l’Estat espanyol. L’anterior informe havia assenyalat un total de 46 compromisos que no havien obtingut la qualificació de “complert”.

En el nou informe només 9 dels 46 advertiments han estat rectificats i, a més, se n’han afegit dos de nous. En l’àmbit de l’educació, la situació és d’involució: cap dels sis advertiments sobre l’ensenyament a les Illes Balears i al País Valencià han estat rectificats. A més, el Consell de Ministres del Consell d’Europa ha recomanat vetlar que models de trilingüisme, no afectin negativament l’ensenyament del català

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Volem IB3 en català, TV3 i Esport3, fa mes de 3 anys

En aquests moments (devers les cinc de l'horabaixa, 14-5-2016), a la televisió en obert podria triar entre onze pel·lícules: deu en foraster (les dels canals espanyols i la d'IB3) i una en català; però, quina casualitat!, la que fan en la nostra llengua és a TV3 i aquest canal -com també Esport3- el tenim prohibit. Enhorabona als teleespectadors forasters...

Valoración:5menosmas
Per Es suis, fa mes de 3 anys

Espanya, a Europa, el veuen com un pais de corruptes, lladres, masclistes que peguen a ses seves dones, vagos, que se passa pes forro ses directives europees i ses advertencies d'Europa per incomplirles, i que a mes deu molt mes de lo que podra pagar en molts d'anys, i continua xuclant d'alla avon pot.
Ja fa anys que a Madrid li han vist es plumero.
Ho veurem en sa negociacio sobre sa independencia de Catalunya, ben aviat.

Valoración:6menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

IB3 continua, per desgràcia, emetent pel·lícules i sèries en foraster; com en aquests mateixos moments (16h 19', 13-5-2016).

Valoración:6menosmas
Per Són bàmbols de naixement!, fa mes de 3 anys

Espanya haurà d´amollar el mac. No té poder decisori a Europa!

Valoración:8menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

¿ Colonias? ¿ Saben lo que significa la palabra? . Está claro que nadie toma en serio esas paridas catalanufas y menos aún en la UE.

Valoración:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

IB3 continua, per desgràcia, emetent pel·lícules i sèries en foraster; com en aquests mateixos moments (16h 33', 12-5-2016).

Valoración:11menosmas
Per Fora castellanistes, fa mes de 3 anys

Mentres Espanya se esta ficant ella sola fora dels circuits internacionals, la Catalunya total avance imparablement a la Independencia
No valen per a res aquestos atrasadots castellans

Valoración:10menosmas
Per Rut, fa mes de 3 anys

És positiu com ja es comença a tenir consciència d´estatus. Quan dius TROLL, immediatament surten el tal Mallorquín, n´Emigrante, Anticatalufet, Juan, i uns quants més. I això també és important per a tots...

Valoración:10menosmas
Per Es suis, fa mes de 3 anys

De fet Espanya esta primera en sa llista de paisos amb mes incompliments de directives de sa UE.
No se qui esperava que aquests els complissin.
Tot aixo comptara quan sa UE hagi de mediar ses negociacions d'independencia de Catalunya. Aquesta gent s'estan preparant es forat ells tots solets.

Valoración:10menosmas
Per Fora castellanistes, fa mes de 3 anys

Espanya es atrasadota i antidemocratica
De fet, es un mapa
Com a nacio es un Estat fracassat que interpreta una pantomina sense cap importancia; poc a poc va deigant d'existir
Amb pocs anys cualsevol tribu africana estara per damunt

Valoración:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris