algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

El Govern recupera les ajudes per a la premsa en català

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha presentat aquest dimecres la convocatòria d'ajudes a la premsa diària, en suport paper o digital, escrita en llengua catalana per un import de 180.000 euros.

Segons ha assenyalat la consellera, Ruth Mateu, d'aquesta manera es recupera aquesta línia d'ajudes que es van deixar de concedir el 2010 i que, segons ha dit, «no havia d'haver desaparegut mai».

L'objectiu és doble: d'una banda, donar suport a la continuïtat dels mitjans de comunicació que ja existeixen; i, al mateix temps, incentivar l'aparició de nous diaris.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Volem IB3 en català, TV3 i Esport3, fa mes de 5 anys

En aquests moments (devers les cinc de l'horabaixa, 14-5-2016), a la televisió en obert podria triar entre onze pel·lícules: deu en foraster (les dels canals espanyols i la d'IB3) i una en català; però, quina casualitat!, la que fan en la nostra llengua és a TV3 i aquest canal -com també Esport3- el tenim prohibit. Enhorabona als teleespectadors forasters...

Valoració:2menosmas
Per Es suis, fa mes de 5 anys

Dius sa constitucio espanyola:
"3. La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección."
Subvencions a la prensa en catala son part d'aquesta proteccio.

Valoració:5menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

@Illl

Els doblers de què disposa el Govern, per a aquest tema, han d'esser per a fer costat a la llengua pròpia. IB3 no té sentit si promou el foraster. O és que l'espanyol no té canals suficients i li hem de cedir minuts en els nostres?

Valoració:5menosmas
Per Illl, fa mes de 5 anys

IB3 en Català i els comentaris insultants, humil.liants i en Castellà a aquest diari, tots esborrats.

Valoració:5menosmas
Per Emigrante, fa mes de 5 anys

Muy bien @IB3 en catalá.

Continúa así.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

IB3 continua, per desgràcia, emetent pel·lícules i sèries en foraster; com en aquests mateixos moments (16h 19', 13-5-2016).

Valoració:6menosmas
Per Premsa per difondre el Català, no per befar-se´n, fa mes de 5 anys

Si consenten que alguns ultra-espanyolistes venguin aquí a insultar el Català, al periodista que ha escrit l´article de torn, als que participam dels fòrums o a escriure en Castellà per "marcar territori", esper que no els donin la subvenció.

Valoració:1menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

IB3 continua, per desgràcia, emetent pel·lícules i sèries en foraster; com en aquests mateixos moments (16h 33', 12-5-2016).

Valoració:5menosmas
Per Es suis, fa mes de 5 anys

De asco, saps que ?. Si no t'agrada, B A R C O !

Valoració:5menosmas
Per Això s'ha d'acabar!, fa mes de 5 anys

Resulta que els que insulten per aqui en Castellà o en Català mal escrit aposta, son les víctimes i noltros els que els ofenem. Ni un euro si no s'acaba aquesta humil.liació.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris