algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

Es constitueix la Comissió d'experts per a l'estudi del model lingüístic escolar

La Comissióaportarà els seus coneixements científics en àmbits diversos per assessorar en el debat del model lingüístic escolar.

@iBalears

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, ha presidit aquest dijous la constitució de la Comissió d’experts per debatre i dur a terme un estudi sobre el model lingüístic escolar a les Balears, que serveixi de base per a un consens amb la comunitat educativa. A la reunió també han assistit la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda i tècnics d'aquest departament.

Els deu integrants de la Comissió

La Comissió d’experts aportarà els seus coneixements científics en àmbits diversos per assessorar en el debat del model lingüístic escolar, i estarà formada per:

Bernat Sureda Garcia: Doctor en Pedagogia. Director del Departament de Pedagogia i didàctiques específiques (UIB). Expresident del CEIB.

Joan Melià i Garí: Llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Subdirector del Departament de Filologia Catalana (UIB). Exdirector general de Política Lingüística.

Miquel Sbert Garau: Llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana. Exdirector general d’Ordenació i Innovació.

Nicolau Dols Salas: Llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Filologia Catalana. Professor titular UIB. Membre de la Secció Filològica de l’IEC.

Bartomeu Canyelles Roca: Llicenciat en Filologia Hispànica i catedràtic d’institut de llengua castellana i literatura. Exdirector de l’IAQSE

Antoni Quintana Torres: Llicenciat en Ciències Socials, Geografia i Història. Professor secundària Ciències Socials a l’IES Son Pacs. Autor de l’estudi: Integració de llengües.

Maria Juan Garau: Llicenciada en Filologia Anglesa i doctora. Professora titular d'universitat. Investigadora sobre contextos d'aprenentatge de llengües estrangeres

Bàrbara Sastre Bestard: Professora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor. Llicenciada en Filologia Germànica i doctora per la Universitat d’Hamburg.

Margalida Coll Llompart: Mestra PT a ESO i professora associada de la UIB. Diplomada Educació Primària i Llicenciada Psicopedagogia. Màster en Llengua i Literatura Catalanes.

Bartomeu Quetglas Pons: Llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor. Professor UIB especialista en models escolars europeus. Departament Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

8-5-2016, 1h 14': IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

7-5-2016, 22h 43': IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

7-5-2016, 16h 13': IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

7-5-2016, 1h 24': IB3 emet una sèrie en foraster.

Valoració:3menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

7-5-2016, 1h 24': IB3 emet una sèrie en foraster.

Valoració:3menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 5 anys

7-5-2016, 00h 07': IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:3menosmas
Per Por, fa mes de 5 anys

Tenc el gust de conèixer, com a professional, la mestra, psicopedagoga i màster en llengua catalana. És una gran professional i molt vàlida per a aquesta tasca.

Valoració:5menosmas
Per falconer, fa mes de 5 anys

Hauriem d´excloure els forasters excloents !

Valoració:2menosmas
Per @expert lingüista, fa mes de 5 anys

El seu comentari exhala i supura prejudicis.

Valoració:2menosmas
Per holandés, fa mes de 5 anys

que fan a Holanda , pais petit poca població i molta població inmigrant , prlen holandés , angles i altres llengües . I sobretot no tene por a parlar les llengües dels seus veïnats.
Model a seguí

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris