algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

Vaga al diari 'El Mundo Baleares' durant el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa

La parada es realitzarà durant 24 hores i afectarà l'actualització de la informació al web del diari, a les xarxes socials i a les aplicacions mòbils.

TreballadorsElMundo

Els treballadors de 'EL MUNDO Baleares' han convocat aquest dimarts 3 de maig, dia Mundial de la Llibertat de Premsa, una vaga per l'ERO que pot afectar 224 empleats de la companyia Unidad Editorial. La vaga impedirà aquest dimecres 4 de maig la publicació del diari imprès, fet pel qual els treballadors demanen disculpes als lectors en un comunicat.

La parada es realitzarà durant 24 hores i afectarà l'actualització de la informació al web del diari, a les xarxes socials i les aplicacions mòbils. El Sindicat de Periodistes de les Illes Balears ha mostrat el suport als treballadors en vaga.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 5 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Actuem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:2menosmas
Per Pepet, fa mes de 5 anys

Ni l'obra cultural catalana ni en tolito marti saben que es la objectivitat.lo seu no es periodisme, es propaganda.

Valoració:-2menosmas
Per ¿y...?, fa mes de 5 anys

Ellos haciendo huelga y vosotros lanzando a la calle 800.000 ejemplares diarios y todos vendidos. Ya estáis a la altura del New York Times.

Valoració:0menosmas
Per ., fa mes de 5 anys

No li puc dir, Pere. Jo va anys i panys que no el llegesc i ni tan sols visit la web.

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 5 anys

Voleu dir que a El Mundo hi treballaven periodistes? Idò no es notava gents.
El Mundo té, des de fa molts anys, una actitud etnicista: recordau quan parlava de la "vieja Mallorca" i la "nueva Mallorca".
El Mundo ha estat i és la punta de llança per atacar tot allò mallorquí. Odi a la cultura del lloc. Patètic.

I ara alguns "periodistes" van de periodistes. No ho semblaven tant quan ho havien de ser de veritat: varen sacrificar la professió per un sou.

I Roma no paga traïdors...

Valoració:4menosmas
Per Guim, fa mes de 5 anys

La llei del silenci d'una una en poder dels poderosos.

http://www.elcritic.cat/blogs/sentitcritic/2016/05/03/la-llei-del-silenci/

Valoració:-1menosmas
Per ., fa mes de 5 anys

Si és veritat que la Obra Cultural Balear paga aques diari, ja pot donar ordres de que esborrin tots els comentaris de la gent que insulta i molesta, alhora de que deixin de bloquejar les valoracións de molts de comentaristes.

Valoració:2menosmas
Per Quinadolentia, fa mes de 5 anys

Com poden alegrar-nos, de que més de doscentes persones dé quedin sense feina? I a mi El Mundo no me molesta gens, no el miro i punt. Noltros no som tan roíns d' anar a mirar a premsa de dretes i a insultar els que no pensen com noltros, i ni a prop fer-s'hi de que ens alegrem quan perdeu la feina.

Valoració:4menosmas
Per pepet, fa mes de 5 anys

I que hi estau de contents!!!. Un diari espanyolista que s'en va a la merda. Però llavors vos tocará a voltros. Ara ja no mes sortiu per internet i mes envant ja no sortireu de cap manera, Quan l'OCB es cansi de pagar. Perquè no més vos llegeixen quatre moixos. No sou un diari en català, sou un diuari catalanista. Aquesta és sa vostra perdició. Però no teniu remei. Sou uns sectaris.

Valoració:-6menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Aquests son part dels fruits de la Reforma Laboral del PP, que segons va dir la ministra Báñez, ja se començaven a recollir. I que consti que ho sento molt i que no vull fer acudits, sinó mostrar la meva indignació.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris