nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Se sostreuen 92 objectes del Casal Balaguer

L’Ajuntament de Palma ha interposat una denúncia davant la Policia Nacional per informar-li de la sostracció de 92 objectes provinents del Casal Balaguer que es trobaven emmagatzemats a dependències municipals, xifra que suposa una tercera part del total d’objectes que guarnien el casal i que es calcula que eren uns 292. Es tracta de mobles, quadres i objectes varis valorats en uns 25..000 euros que es varen robar de les cases de Son Reus entre finals de juliol de 2011 i maig de 2013. En total, es té la constància que varen entrar al magatzem en cinc ocasions diferents.

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística va decidir a mitjans de novembre traslladar els mobles del Balaguer a unes altres dependències municipals. A partir d’aquell moment, s’inventariaren els objectes per conèixer què faltava i, d’aquesta manera, posar-ho en coneixement dela PoliciaNacional, un tràmit que no es va fer en el moment dels robatoris.

 “Allò que hem fet els actuals responsables és posar ordre i, sobretot, presentar una denúncia amb totes les peces que falten davantla PoliciaNacional”, ha explicat el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló. Perelló ha afirmat que “és incomprensible que els darrers quatre anys ningú no interposés cap denúncia sabent què passava”.

Les peces sostretes procedeixen de diferents espais del Balaguer:la Salade Juntes, el rebedor,la SalaGelabert, la biblioteca, la secretaria,la SalaPoppelreuther, el despatx Balaguer, el Saló Lluís XV ola Salad’Escacs. Les peces més destacades són tres raconeres barroques, dos canteranos, cinc miralls ovalats dela SalaLluísXV i una sèrie de ceràmiques.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Oooohhh... amb aquest interval de temps... qui haurà estat?

Valoració:3menosmas
Per Alerta!, fa mes de 5 anys

Atenció senyor Miquel Perelló. Avui a la ràdio heu tingut un lapsus que, si no anam alerta, ens durà, més prest o més tard, a "palacete". Evidentment, es diu "Casal Balaguer" no "Palau Balaguer".

Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Pel titular es desprèn que ha passat fa poc o darrerament. Després es veu que no. Convendria afinar una mica més.

Valoració:3menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 5 anys

Idò ja poden cercar... potser alguns regals a algunes senyores... o cases i xalettes buf.

Valoració:6menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

A això també li deuen dir lluitar per a la llibertat i contra les imposicions?
És que no hi ha dia, que no hi hagi un cas de corrupció d´aquests mateixos. Perquè per l´interval de temps de quan va passar, se pot deduir de quin partit era els que ho van fer

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris