muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Govern balear regala una bandera espanyola a la Guàrdia Civil valorada en gairebé 7.000 euros

Imatge d'arxiu de Francina Armengol reunida amb el cap de la Guàrdia Civil a les Balears, Jaume Barceló Huguet.

CAIB

El Butlletí Oficial de les Illes Balears ha publicat aquest dijous una resolució de la conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques per la qual s'autoritza la cessió gratuïta d'una bandera de Fuerzas Armadas Gala España amb escut i text, de 147,5 x 128 cm, i valorada en 6.692,16 euros.

La resolució de la conselleria també inclou la cessió d'un portabandera per a la «bandera nacional», una bandolera, una corbata España Fuerzas Armadas i una corbata Gran Cruz Beneficencia. Tots els elements destinats a la 17a Zona de la Guàrdia Civil de les Balears.

La tramitació d'aquesta cessió es remunta al 7 d’abril de 2015, quan es va publicar al Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil núm. 14, l’Ordre Ministerial 19/2015 de 20 de març, «por la que se concede el uso de la Enseña Nacional en su modalidad de bandera a la 17ª Zona de la Guardia Civil, Comunidad Autónoma de las Illes Balears».

El dia 11 de juny de 2015 la secretària general de la Vicepresidència i Conselleria de Presidència autoritzà la tramitació d’un contracte menor per a l’adquisició de la bandera esmentada i dels seus components. L’import d’adquisició de la bandera va ser de 6.692,16 €.

El dia 21 d’octubre de 2015 se signà l’acta de recepció de la bandera objecte d’aquest expedient i el 3 de desembre de 2015 va tenir entrada a la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’ofici de la secretària general de la Conselleria de Presidència, de remissió de la resolució del conseller de Presidència que insta a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques a iniciar l’expedient de cessió gratuïta de referència.

En data 29 de desembre de 2015 es va signar la resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, per la qual s’autoritzà l’inici de l’expedient per a la cessió gratuïta d’una bandera Fuerzas Armadas Gala España amb escut i text, mides 147,5 x 128 cm, d’una portabandera Fuerzas Armadas per a bandera nacional, una bandolera Fuerzas Armadas per a bandera, una corbata España Fuerzas Armadas i una corbata Gran Cruz Beneficencia a la 17a Zona de la Guàrdia Civil, Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Aaah! I és la cessió gratuïta d'una bandera que ja teniem... ah, bono! Idò així, han donat al cèsar allò que és del cèsar!

Valoració:-1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Ah, que era una herència del govern Baussà... ara al manco ho entenc un poc més, però igualment... no es podia aturar? O regalar-la de paper? No es podia canviar per regalar-los un curs de català?

Valoració:0menosmas
Per Estornell, fa mes de 5 anys

Quina vergonya!

Valoració:1menosmas
Per Economia, fa mes de 5 anys

La Guàrdia Civil necessita altres coses més urgents que una bandera cara. Necessita guarda-pits anti-bales, necessita mobiliari, necessita armes i vehicles i sobre tot necessita curset per fer entendre a uns quants números, que parlar Català no és sinònim de ser delinqüents ni terroristes, ni traficant de drogues, sinó que és una llengua oficial que parlen gairebé dotze mil mil.lions de persones en tot el mon, i que és tan respectable com el Castellà o cm qualsevol altre idioma.

Valoració:5menosmas
Per madó cocleta, fa mes de 5 anys

El vellosino de oro,concletament.

Valoració:2menosmas
Per Marbosch, fa mes de 5 anys

Si treim comptes, el m quadrat surt a 3 844 € i la meva pregunta és, era de pa d'or (i gruixat) o de què era?
D'això en Marianito ·l plasmao" en diria una bona gestió...
Esper que el preu ja inclogui la corresponent comissió per a restauració i obres de qualsevol seu de la gavina...

Valoració:9menosmas
Per Altra solució, fa mes de 5 anys

Se podria fer una altra cosa: Fer-li pagar a en Bauzá els set mil euros i donar-li la bandera a ell, perquè la pengi a la seva farmàcia.

Valoració:12menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 5 anys

Quan regalareu les pel·lícules en espanyol d'IB3?

Valoració:10menosmas
Per Mateu, fa mes de 5 anys

Maldament fos cosa d'en Baussá, no tenia marxa enrera ?

Valoració:10menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 5 anys

Si li tallàssim els collons a n'en Bauzá ens sortiria més econòmic. (Mètode Fedeguico)

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris