algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El Pi lamenta la «manca de consens» en l'aprovació del Decret Llei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El portaveu del grup parlamentari El Pi Proposta per les Illes, Jaume Font, ha lamentat avui que l'executiu faci servir fórmules com el Decret Llei que tant va criticar al Govern anterior «quan no són necessàries«. «Una de les grans equivocacions que fa aquest Govern és que es diuen 'el Govern del diàleg i del Pacte' i només dialoguen i pacten entre ells, amb la resta de partits i entitats civils no hi ha ni diàleg, ni pacte», ha explicat Font. 

El Pi ha criticat aspectes concrets del Decret Llei de Mesures Urgents que s’ha presentat al Consell de Govern com el fet que «faci bandera de la derogació de l’amnistia per a les edificacions il·legals construïdes en sòl rústic». «És una mesura inocua, aprovada quan tothom qui volia ja s’hi ha acollit», ha afegit el diputat Josep Melià.

A més el Pi critica que s’actui contra els petits propietaris prohibint l’ampliació d’edificacions que ja existeixen però que no han esgotat els paràmetres «perquè afecta els petits, a gent que no té molts doblers, aquesta gent en el seu moment no va utilitzar el 100 per cent de la seva edificabilitat de cop».

Jaume Font ha lamentat, a més, el fet que es restringeixi la possibilitat d’ampliar i modernitzar els establiments turístics, quan podria ser una mesura exitosa «per exemple per un sector, com és el de la construcció, que afecta el 35% dels aturats, i on es pot generar ocupació», ha afegit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris