algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

#LomceNoEduca, nova campanya en defensa de l'Educació Pública

Coincidint amb la constitució del nou Congrés dels Diputats, després de les eleccions del 20 de desembre, es posa en marxa la campanya a través del twitter #LomceNoEduca en defensa de l'Educació Pública.

La iniciativa ha estat dissenyada per diversos col·lectius formats per estudiants, famílies, docents i altres sectors de la ciutadania conscienciada. La Plataforma Crida ha impulsat el projecte a les Illes Balears. Amb aquesta acció, els docents segueixen amb les accions per derogar aquesta llei.

El col·lectiu docent insisteix en la derogació de la LOMQE i demana «començar un veritable debat, sense imposicions». L'objectiu és aconseguir una nova llei educativa, però fruit d'un «consens polític, educatiu i social».
Amb aquesta campanya els docents criden «a tota la societat en general, i als grups polítics en particular, perquè mai més es torni a legislar d'esquena a la comunitat educativa, és a dir, que no es legisli sense els professionals, les famílies i els estudiants».

La Plataforma Crida reivindica que dins aquest debat per una nova llei d’educació no hi quedin exclosos els debats sobre: escola pública i privada concertada, religió cristiana i laïcisme, autonomia de centre i autonomia del director entre altres debats a posar damunt la taula.

Amb aquesta campanya es vol defensar un cop més «l'educació pública de qualitat, equitativa, laica i en català la qual la LOMCE ha posat en perill». El moviment #LomceNoEduca s’ha iniciat a les cinc d’aquest horabaixa i els docents aspiren arribar a ser trending topic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris