cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

El PP critica que Andreu Manresa faci de comentarista

11-01-2016

El PP de les Illes Balears ha enviat un comunicat per manifestar la «sorpresa» per la participació del nou director general de l'Ens Públic de la Ràdio i la Televisió Autonòmiques, Andreu Manresa, com a tertulià en diferents mitjans de comunicació amb motiu de l'inici del judici oral del cas Nóos. En concret, Manresa ha participat com a tertulià al programa Dues Voltes d'IB3 Televisió, dedicat en exclusiva al macrojudici iniciat aquest dilluns, i a l'emissora Catalunya Ràdio.
 
Des del PP balear es considera «un fet sense precedents» que el director general de la cadena pública participi, «com un comentarista més», en programes i tertúlies al mateix mitjà o en altres mitjans de comunicació. A més, consideren que les «funcions i responsabilitats del senyor Andreu Manresa com a director general de l'Ens Públic de la Ràdio i la Televisió Autonòmiques haurien de ser altres diferents a la seva participació en programes o tertúlies com un convidat qualsevol».
 
Per tot això, des del PP balear sol·liciten que Manresa« es dediqui a exercir les funcions executives, d'administració i de representació atribuïdes al director general en la Llei que regula l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per El que contstava i ho ha fet malament, fa mes de 3 anys

No te preocupis, Pere Joan Lil.la, tots dos estam d´acord.

Valoración:2menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 3 anys

El Director de la COPE també va de tertulià a altres mitjans i ningú diu res. És una ens que segur que té subvencions dels imposts dels ciutadans.
Quina diferencia hi ha? Tenen por de qualque cosa?
No és del seu color polític?

Valoración:6menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 3 anys

Lo siento mucho !
Me he equivocado !
No volverá a ocurrir !

Valoración:3menosmas
Per malentès, fa mes de 3 anys

Tant en Pere Joan Lil·la com el comentarista que li ha contestat s'han equivocat. En Pere Joan ha interpretat, equivocadament, que li volien suplantar el nom i l'altre opinant, amb tota la bona fe, ha comès l'error -poc habitual, però conegut- de no tenir en compte que després del "Per" s'escriu el nick o el nom de qui fa el comentari, no el d'aquell a qui s'adreça.

Valoración:1menosmas
Per El bossot integral, fa mes de 3 anys

Jo he posat una "@" davant, que vol dir que responia al teu comentari.
Però deixa-ho fer, no te tornaré contestar més.

Valoración:3menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 3 anys

No tens res més que fer que escriure suplantant el nom d'altres (bossot integral) ?

Valoración:-7menosmas
Per @ Pere Joan Lil.la, fa mes de 3 anys

I també més preparat. Ha, ha, ha, ha!

Valoración:14menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 3 anys

Com pot ser això !!!
El PP demana que el lloc d'en Manresa l'ocupi en Jorge Campos (bastant més imparcial)

Valoración:18menosmas
Per Maria Enllaçada, fa mes de 3 anys

Si algú vol fer una bona lectura d'aquest cas està obligat a acudir a les cròniques d'Andreu Manresa al diari EL PAÍS. Així que pocs com ell tan informats. Això és el que fa mal als peperos!

Valoración:14menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 3 anys

Es problema es que es tertulians cobren, vull pensar (de bona fe) que ell eu fa gratuitament.
S altre problema es es favoritisme. Ell es es mes indicat per aixo? En es seu lloc hi hauria d haver un periodista més neutre ideològicament (s ha presumit molt de sa neutralidat ideologica den Manresa, pero ha eliminat tot lo que estigues en castellà i es model de llengua és es barceloní, no hi veig cap neutralidad) o alomijor un periodista d un altre espectre polític perque hi hagués pluralidad o alomijor més qualificat i format en es tema concret. Esta clar q no es incompatible ni sa qüestió està malament per si mateixa. Però plantetja questions algo obscurantistes en quant a gestio i molt allunyades de sa trasparenci i neutralidad que se venia exigint i de sa qual se presumeix. Pero veien s historial de col.locats des Pacte, ja no sorpren res

Valoración:-26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris