algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El comerç de Mallorca repunta durant la campanya nadalenca

La recent campanya nadalenca ha estat la millor dels últims set anys per als comerços tèxtils.

Arxiu

La recent campanya nadalenca ha estat la millor dels últims set anys per als comerços tèxtils, de calçat i complements de Mallorca i podria haver estat àdhuc més reeixida si les temperatures no haguessin estat anormalment altes.

Segons una enquesta de l'Associació de Petit i Mig Comerç de Mallorca (Pimeco), el 58% dels comerciants han venut més al desembre de 2015 que en el mateix mes de l'any anterior, un 34% ha mantingut el seu volum de negoci i en un 8% dels casos ha decrescut.

Tant les vendes com l'afluència a les botigues va augmentar el mes passat per «la millor disposició de compra per part dels consumidors» i a causa de les ofertes, explica Pimeco.

En comparació de novembre, al desembre el 60% dels comerços de roba, calçat i complements van incrementar la facturació, un 36% la van mantenir i el 4% restant van patir una reculada.

Els enquestats puntuen desembre de 2015 amb una nota de 6,5 punts sobre 10, la qual cosa representa el millor mes dels últims set anys i millora en gairebé un punt la mitjana de l'any (5,6).

La millora va ser el mes passat més accentuada a Palma, on el 62% dels comerços van incrementar les vendes, que en la resta de l'illa, amb un 58%.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris