lluvia moderada
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
18°

El comerç de Mallorca repunta durant la campanya nadalenca

La recent campanya nadalenca ha estat la millor dels últims set anys per als comerços tèxtils.

09-01-2016 | Arxiu

La recent campanya nadalenca ha estat la millor dels últims set anys per als comerços tèxtils, de calçat i complements de Mallorca i podria haver estat àdhuc més reeixida si les temperatures no haguessin estat anormalment altes.

Segons una enquesta de l'Associació de Petit i Mig Comerç de Mallorca (Pimeco), el 58% dels comerciants han venut més al desembre de 2015 que en el mateix mes de l'any anterior, un 34% ha mantingut el seu volum de negoci i en un 8% dels casos ha decrescut.

Tant les vendes com l'afluència a les botigues va augmentar el mes passat per «la millor disposició de compra per part dels consumidors» i a causa de les ofertes, explica Pimeco.

En comparació de novembre, al desembre el 60% dels comerços de roba, calçat i complements van incrementar la facturació, un 36% la van mantenir i el 4% restant van patir una reculada.

Els enquestats puntuen desembre de 2015 amb una nota de 6,5 punts sobre 10, la qual cosa representa el millor mes dels últims set anys i millora en gairebé un punt la mitjana de l'any (5,6).

La millora va ser el mes passat més accentuada a Palma, on el 62% dels comerços van incrementar les vendes, que en la resta de l'illa, amb un 58%.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris