algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca dóna suport a les concentracions de l'ANC

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca comunica el seu suport a les concentracions que les Assemblees Territorials de l'Assemblea Nacional de Catalunya han convocat per a avui a les 19,30 hores, per exigir a tots els diputats independentistes un acord per complir el mandat sorgit de les urnes el 27 de setembre.

«Ens sumam a l'exigència de l'ANC a totes les forces polítiques independentistes d'un esforç per assolir un acord que permeti investir un president, formar govern i iniciar el procés constituent per construir la República Catalana», asseguren des de l'ASM, i afegeixen que consideren «vital» que el Principat de Catalunya «avanci sense més dilacions cap a la constitució d'un estat propi, que permetrà visualitzar els avantatges de disposar d'un autèntic autogovern en termes polítics, econòmics, lingüístics i culturals».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per En m, fa mes de 5 anys

Uns bons cínics. Si a Mallorca ni hi hagués gonelles, hi hauria molts menys independentistes. Com més remuguen, més gent pren cosnciència.

Valoració:2menosmas
Per Fins els nassos, fa mes de 5 anys

Molts no hi anàrem, perquè fèiem feina i altres, també perquè se temien el que va passar: Que enviassen la Policia a denunciar i multar els manifestants, pràctica habitual quan se tracta de ideologies contraries a les del PP i que no apliquen als de la dreta, quan se manifesten contra el Govern, el Consell l´Ajuntament, etc. malgrat siguin manifestacions no comunicades ni tampoc amb lema ni motiu.

Valoració:3menosmas
Per Joan, fa mes de 5 anys

Pero siguen sin decirnos cuantos fueron a la manifestación de apoyo. Fue alguién? jajajaj si en Barna, la capital dels pastissos, no llegaron ni a 500, aquí que el interés que despiertan los pancas es nulo, seguro que estuvo desierto.

Valoració:-1menosmas
Per per na m, fa mes de 5 anys

Idó, jo t'ho diré, Un "gonella" (¿?) = un bon mallorquí.

Un mallorquí renegat, traidor i catalanista = un llepaculs i un cipayo. Tot an es mateix temps.

Valoració:-3menosmas
Per arg, fa mes de 5 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana:

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblats en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: "Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que 'si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa' se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, 'per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa'. Això demostra que el gentilici 'català' es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus."

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:-1menosmas
Per Aqui teniu el video, fa mes de 5 anys

https://www.youtube.com/watch?v=JHNS3XdsUSQ

ANNA GABRIEL dimissió ja!

Valoració:-2menosmas
Per Gabriel de la Cup Dimissió, fa mes de 5 anys

Tupinada de la Cup de la Gabriel, confirmada per un observador.

L'empat es va fer per no investir a Mas, la Gabriel és més dolenta que el dimoni.

Valoració:-2menosmas
Per m, fa mes de 5 anys

Si aquesta gent son uns renegats jo no sé que deuen ser els gonelles, que volen esquarterar la seva pròpia llengua, falsificar la seva pròpia Història i aniquilar la seva pròpia cultura, per imposar-ne una de forastera: la castellana.
Ah! i que també volen que de tots els doblers que se recapten aquí, no torni més que una dècima part per cobrir les despeses públiques de les nostres Illes. "Hay que ser solidario", diuen. Jo no sé com se-els deu haver de dir.

Valoració:3menosmas
Per Salvador, fa mes de 5 anys

Lo que me deja alucinado es lo de la defensa del Soberanismo (???) cuando realmente lo que desean y anhelan con calenturiento frenesí es estar esclavizados por el Sr.Mucho Más o quien sea el que mande en Cataluña.

Valoració:-1menosmas
Per A tu, t´ho dic!, fa mes de 5 anys

Ha de ser molt trist ser minusvàlid i no tenir amics. I molt avorrit.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris