nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Dia 7 de gener comença la inscripció als cursos de català

La Direcció General de Política Lingüística informa que s'obre el període d'inscripcions per als cursos de llengua catalana que es duran a terme entre els mesos de febrer i maig de 2016. El termini d'inscripció als cursos, que gestiona l'Institut d'Estudis Baleàrics, comença dia 7 de gener i acaba dia 22 del mateix mes.

Per a aquesta convocatòria s'ofereixen cursos presencials dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu (LA). Els nivells B2, C1, i C2 s'impartiran també en les modalitats semipresencial i a distància. 

Els cursos es duran a terme entre l'1 de febrer i el 20 de maig. El final d'aquesta convocatòria de cursos coincidirà amb l'obertura d'un nou període d'inscripcions per a les proves de català.

En aquesta convocatòria els cursos s'impartiran a Bunyola, Calvià, Eivissa, Inca, Llucmajor i Palma. Les persones interessades poden inscriure's i consultar tota la informació al web http://ieb.caib.es, telefonar al 971 177604 o adreçar-se als ajuntaments dels municipis indicats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per foraster, fa mes de 5 anys

Yo me cago por aprender catalino para tener salvoconducto.

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

El que jo crec, és que s´haurien de donar cursos de Català i d´altres llengües, però que a aquestes segones, enlloc de prendre com a base el Castellà per anar traduint, se prengui com a base el Català.
Tanmateix el que vivint aquí, no demostra cap interes per aprendre la nostra llengua, menys interès tendrà en aprendre a parlar una d´estrangera.

Valoració:5menosmas
Per Joan Xisco, fa mes de 5 anys

Creo que s'haurien de fer més cursos en altres llengües i no fer tanta propaganda del català, i no estic en contra de que s'ensenyi, de fet tinc tots els nivells, però qualsevol persona amb una mica de seny pot entendre que és més important aprendre anglès o alemany que no pas català

Valoració:-9menosmas
Per slort, fa mes de 5 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:5menosmas
Per Poper, fa mes de 5 anys

A destacar sa vulgaritat i la 'chulería antigua' que gasta aquest senyor del comentari anterior ( estil 'España es una y grande). L'Espanya profunda. Fitxo que és votant del PP

Valoració:7menosmas
Per antinacionalista, fa mes de 5 anys

y quien quiere aprender catalan?. Lo logico sería cursos de frances o de ingles. Pero catalan???.
Lamentable. Basta de tirar el dinero de los contribuyentes en cursos basura.
Hay gente que está pasando hambre y a cualquier persona con un mínimo de dignidad le indigna que se malgaste nuestro dinero. Los únicos agradecidos los profesores, que seguro que no saben hacer la o con un canuto y son interinos.

Valoració:0menosmas
Per Quinoi, fa mes de 5 anys

I més tenint en compte que aquest mateix poli-nick, s´ha ficat moltes vegades amb comentaristes defensors del Català, que escriuen fent alguna falta d´ortografia.

Valoració:1menosmas
Per Ignorant, fa mes de 5 anys

Ya puestos en términos gramaticales y dando lecciones de gramática, creo que sería coherente que el señor Joan acentuara. No es por nada, solo por estética.

PD: Orellut l,hi va dir el porc a s,asse

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 5 anys

Joooo ya habeis quitado la "noticia" (tratandose de este panfleto sectario las comillas son imprescindibles) del jaume sastre.. o lo habeis pasado a la seccion dehumor... era desternillante jajaja

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris