muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Les juguetes de reis, ni sexistes ni violentes

La campanya vol conscienciar sobre els valors que es transmeten amb les juguetes.

Som Palma

Som Palma ha llançat aquests dies una campanya per conscienciar els ciutadans a l'hora de regalar juguetes. En concret advoquen per no demanar als reis ni juguetes sexistes ni violentes.

L’objectiu de la campanya, segons la formació política és «acabar amb el sexisme que promouen les juguetes basades en els estereotips de gènere, així com sensibilitzar contra les juguetes bel·licistes que fomenten la violència com a diversió».

Segons la formació política, jugant adquirim uns valors o uns altres, interioritzam certes dinàmiques de comportament i ens desenvolupam com a persones. «Comprar juguetes que promouen o reforcen rols sexistes afecta molt negativament i de forma directa les mentalitats que puguin adquirir els nins i nines en un futur, ja que aquests tipus d’ideals es tradueixen en dues funcions diferents dins la societat: la dona amb el seu paper reproductiu, de comprensió, submissió i situació en l’espai privat, i l’home amb el paper productiu, agressiu, dominant i situat en l’espai públic».

«Ajudem els infants a crear un nou món lliure d’estereotips de gènere, un món que deixi enrere el bel·licisme i la competitivitat, un món basat en la cooperació i la col·lectivitat, en la fraternitat, el respecte i la creativitat», ha sentenciat Som Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paparra, fa mes de 5 anys

En Ramon Socies predicava contra les armes, pero ell duia escortes armats perquè disparassin o morissin per ell.
Mirau a USA:

"¿DEBEN LOS POLÍTICOS QUE APOYAN EL CONTROL DE ARMAS ESTAR PROTEGIDOS POR GUARDIAS ARMADOS?

Barack Obama está consumiendo su último año en el cargo con un enfoque interesado en socavar la Segunda Enmienda tanto como su oficina se lo permite.

Hillary Clinton, Bernie Sanders, y Martin O'Malley, los tres progresistas con la esperanza de conseguir la nominación presidencial demócrata, han dejado muy claro que tienen la intención de empujar el control de armas como un elemento clave de sus propuestas.

Gobernadores en varios estados, como Andrew Cuomo en Nueva York, Terry McAuliffe, en Virginia, y Dan Malloy en Connecticut han tratado de limitar en gran medida los derechos a las armas de sus ciudadanos, con diferentes grados de éxito.

Y, por supuesto, ha habido un gran número de demócratas anti-armas en la Cámara de Representantes y el Senado a nivel federal y en las legislaturas de ámbito estatal que exigen incluso ataques más agresivos sobre el derecho a portar armas.

Al mismo tiempo que están pidiendo vulnerar la Segunda Enmienda (cuando estamos en homicidios per cápita y accidentes por arma en mínimos históricos), la gran mayoría de estos políticos están recibiendo hipócritamente seguridad armada financiada con fondos públicos para proteger sus vidas. ¿Deberían estos servidores públicos, que tienen la intención de desarmar a la ciudadanía y privar a sus electores de armas para su defensa propia, permitírseles seguridad armada con las mismas armas que confiscarían a sus votantes?

¿O deberían restringirse la seguridad armada con medios menos letales, tales como armas Taser y aerosoles químicos, obligados a vivir como tendrían que hacerlo sus representados?

Los políticos no son una clase especial en los Estados Unidos, no tanto como les gusta creer que son. Esos políticos que quieren destrozar los derechos de la Segunda Enmienda de sus ciudadanos simplemente no deben gozar de las protecciones que les niegan a otros.

Me gustaría ver a los legisladores a nivel nacional que valoran la Constitución hacer su parte para conseguir que estos políticos liberticidas jueguen con las reglas que imponen a otros, y votar para eliminar la seguridad armada a los políticos anti-armas.

De alguna manera, sospecho que las opiniones de estos políticos podrían cambiar si tienen que vivir bajo las mismas reglas que imponen con sangrante rencor a los demás."

Valoració:0menosmas
Per Nomedónalaganaposarelmeunomaquinomefiounpeldalguns, fa mes de 5 anys

Quillo és la abreviació de "chiquillo" i s´escriu amb "Q".
Ara no vos inventeu que és un derivat de Killer, no mos acuseu de dir coses que no son certes
Sempre cercant motius de brega, Quins corcs!

Valoració:3menosmas
Per joan, fa mes de 5 anys

Jajaja vale pues les regalamos una barretina y un trabuco para que se defiendan de los niños killacos jaja que descojone.

Valoració:0menosmas
Per No és un país per a gent pacífica, fa mes de 5 anys

Amb tanta violència gonella com veim per aquí, més val que els nins conservin i treballin la seva agressivitat natural i sàpiguen defensar-se dels atacs que rebran dels all.lots que han sigut adoctrinats pels seus pares.
Si els pares gonelles duen els seus fills a veure com se mata un pobre bou, i els fan fer fotos a les persones que han dit que eren els seus enemics, millor que els nostres infants sàpiguen reaccionar als atacs que sense cap dubte els dirigiran.

Valoració:6menosmas
Per joan, fa mes de 5 anys

Por ejemplo una chochona que hable en català.

Valoració:0menosmas
Per Xesc, fa mes de 5 anys

S'han oblidat d'advocar per no demanar juguetes que transmeten el menyspreu a la nostra llengua. Hi ha juguetes que no promouen gens el respecte i la fraternitat cap a la nostra cultura; al contrari, reforcen la llengua i la cultura forasteres.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris