nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Primeres passes per a recuperar el Consell Escolar de Mallorca

El departament de Cultura del Consell de Mallorca ha començat el procés per recuperar el Consell Escolar de Mallorca (CEM), un òrgan de consulta i participació de l'ensenyament no universitari de Mallorca amb la finalitat d'elaborar informes específics sobre la situació de l'educació a l'illa.

Segons ha informat la institució en un comunicat, el vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles, proposarà aquest dijous a l'Assemblea de Batles el nomenament de quatre dels representants municipals d'aquest òrgan. El cinquè serà triat a proposta de l'Ajuntament de Palma.

En aquest sentit, segons el reglament del CEM, dues de les persones que representen el Consell es designen d'entre les personalitats de reconegut prestigi en l'àmbit educatiu de l'illa, mentre que les altres tres es designen lliurement, a proposta del Departament de Cultura i Patrimoni.

Entre d'altres funcions, el Consell Escolar tractarà d'elevar al Consell Escolar de Balears (CEIB) propostes relacionades amb l'àmbit educatiu que afectin Mallorca i sobre les quals el CEIB sigui competent, d'acord amb la Llei de consells escolars de les Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris