nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Planas proposa la creació d'una Comissió de dones a la CAEB

La presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB), Carmen Planas, ha plantejat aquest divendres la creació d'una comissió de dones emprenedores i empresàries en el si de la CAEB.

Així ho ha anunciat durant el 'VII Fòrum d'Empresàries de la Mediterrània', que ha tengut lloc aquest divendres a Barcelona i on ha defensat «la necessitat que la dona accedeixi en major mesura a llocs de responsabilitat en el món de l'empresa» i s'ha mostrat «a favor que es tanqui la fractura salarial existent en l'actualitat entre homes i dones».

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Federacions i Associacions Empresarials de la Mediterrània (AFAEMME), Helena de Felipe, ha felicitat Planas per la seva iniciativa i ha assenyalat que l'objectiu del fòrum és «millorar el paper de les dones emprenedores i de les dones empresàries als països de la Mediterrània».

Al Fòrum hi han participat tant expertes en matèria d'emprenedoria de la Comissió Europea i del Fòrum Econòmic Mundial, com a dones representants de les associacions empresarials dels països de l'arc mediterrani.

A més, s'han desenvolupat diferents sessions sobre la relació entre desenvolupament i creixement econòmic i la participació de les dones en l'economia, així com sobre l'organització del treball intel·ligent i la utilització de les TICs en els negocis, l'emprenedoria de les dones en el àmbit rural, la situació de les empreses de dones a la Mediterrània i com estimular i millorar l'ecosistema empresarial femení.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris