muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

La participació juvenil torna a les Balears quatre anys després

Joan Ferrà i Carles Gonyalons.

La participació juvenil o, més ben dit, el suport institucional a aquesta, torna a les Balears després de quatre anys de sequera. L'Institut Balear de la Joventut i la Direcció General d'Esports i Joventut han organitzat per a aquest cap de setmana unes jornades gratuites dirigides a joves d'entre 16 i 30 anys, així com a tècnics i responsables de polítiques de joventut. L'objectiu, com ha explicat el director d'IBJove, Joan Ferrà, és «fomentar la participació dels joves a les entitats i institucions, així com debatre la fórmula per a reprendre el Consell de la Joventut de les Illes Balears».

Diversos tallers i dinàmiques serviran per a exposar les diverses maneres que existeixen de participar activament en la societat. Hi assistiran els impulsors d'experiències «diferents i creatives» de participació, com els membres d'Orgull Llonguet o els Dimonis d'Alaró. El diumenge, també es desplaçaran a Mallorca alguns representats del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i del Consell de la Joventut de la Comunitat Valencia, amb l'objectiu de compartir experiències sobre l'organització d'aquests organismes, ja que està previst que, en breu, es torni a posar en marxa el Consell de la Joventut de les Illes Balears –que va eliminar el Govern Bauzá.

La trobada tendrà lloc del 28 de novembre a les 10 h. fins el 29 de novembre de 2016 a les 17h. a l'Alberg de la Victòria. L'organització es fa càrrec del transport entre illes, des dels punts de partida fins a l'alberg, de l'allotjament i l'alimentació. Les inscripcions es poden fer a través del següent formulari: http://ibjove.caib.es/sacmicrofront/noticia.do?idsite=447&cont=87924&lang=ca

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris