algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

La Conselleria de Salut inicia el concurs de mèrits per adjudicar 34 oficines de farmàcia a les Balears

La distribució per illes serà: 13 a Mallorca, 1 a Menorca, 19 a Eivissa i 1 a Formentera

La distribució de noves farmàcies serà de 13 a Mallorca, 1 a Menorca, 19 a Eivissa i 1 a Formentera.

Arxiu UH

La Conselleria de Salut ha publicat al BOIB la convocatòria que inicia el concurs de mèrits per adjudicar 34 noves oficines de farmàcia a les Illes Balears. La Direcció General de Planificació, Avaluació i Farmàcia comença aquest dijous el procés, dins dels terminis que preveu la Llei 1/2015, de 19 de febrer, per la qual es modifica l’ordenació farmacèutica de les Illes Balears.

D’acord amb el procediment que estableix la Llei 1/2015, una vegada aprovada la planta farmacèutica de les Balears -publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en data 6 de febrer de 2015- i el catàleg d’oficines de farmàcia -juny de 2015-, la passa següent era l’inici del concurs de mèrits, establert en un termini de 6 mesos a partir de la publicació del catàleg.

A proposta del catàleg d’oficines de farmàcia i segons criteris poblacionals, a les Balears s’ubicaran 34 noves oficines de farmàcia d’acord amb la distribució insular següent: 13 a Mallorca, 1 a Menorca, 19 a Eivissa i 1 a Formentera.
A partir d'aquest divendres, s’obrirà un període de 20 dies hàbils perquè els farmacèutics interessats presentin les sol·licituds. Els participants tenen disponibles els models de sol·licitud a través d’Internet a la pàgina web http://dgfarm.caib.es.

En el concurs de mèrits per a l’adjudicació d’una farmàcia es poden presentar tots els llicenciats en farmàcia o títol equivalent, excepte els farmacèutics que hagin transmès la titularitat o cotitularitat d’una farmàcia dins del territori de la Unió Europea en un termini inferior a set anys. Una comissió de valoració avaluarà els mèrits que presenti cadascun dels sol·licitants.

Una vegada acabat el concurs d’adjudicació de les oficines de farmàcia s’iniciarà el procediment d’autorització de designació de local. En el termini de tres mesos, l’adjudicatari de la nova oficina de farmàcia haurà de designar el local on s’ha d’ubicar. Finalment, una vegada notificada l’autorització per a la instal·lació de l’oficina de farmàcia, el farmacèutic disposarà de sis mesos per sol·licitar-ne l’autorització d’obertura i posada en funcionament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris