algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

L'Institut Balear de la Dona llença la campanya «Aturem les violències masclistes»

Amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones, l’Institut Balear de la Dona ha posat en marxa una campanya de sensibilització i conscienciació de l’opinió pública respecte del problema de la violència contra les dones. Es tracta d’una campanya d’interès general que pretén mobilitzar tant la ciutadania com les institucions públiques a través dels seus representants.

Amb el lema «Aturem les violències masclistes» es vol fer visible una realitat de la qual és partícip tota la societat, ja siguin víctimes de les agressions de gènere, com testimonis d’aquesta violència o persones que no l’han patida però es fan seva la lluita i reivindicacions.

La campanya ha estat dissenyada per l’Institut Balear de la Dona perquè sigui de llarg recorregut i convidi tothom a col·locar-se una xapa cada setmana en un dia assenyalat, que serà els dimarts. D’aquesta manera s’insta totes les persones que cada dimarts facin visible de forma activa a les aparicions públiques, al carrer, a les xarxes socials i als seus perfils o al lloc de treball el rebuig a les violències masclistes i el seu suport a les víctimes.

«Aturem les Violències Masclistes» es mostrarà per primera vegada al Parlament de les Illes Balears, on representants dels diferents grups parlamentaris faran públic i visible el seu rebuig col·locant-se la xapa i mostrant la seva voluntat de dir prou, públicament, a tot tipus de violència masclista.

A banda de les xapes, que es repartiran a les diferents institucions de les Balears i altres punts de distribució, s’han elaborat punts de llibre que recorden què podem fer cada dia cadascun de nosaltres per prevenir les violències masclistes i marquen en color morat tots els dimarts de l’any 2016.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 5 anys

llença = llança (aquesta vegada el "transcriptor" no em farà contrari, supòs).

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris