algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Més de 400 comerços de Palma participen aquest divendres al 'Black Friday'

L'Ajuntament de Palma, juntament amb les patronals del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) i la Federació d'Empresaris de Comerç de les Balears (Afedeco), han presentat el pla de dinamització comercial per al 'Black Friday', que comptarà amb la participació de més de 400 establiments del centre de Palma.

Segons ha comunicat Cort en una nota de premsa, amb aquesta iniciativa «es tractarà d'impulsar i promoure el comerç urbà de la ciutat, amb nombroses promocions i descomptes, que poden arribar fins al 40 per cent».

En aquest sentit, el proper divendres 27 es realitzaran a partir de les 19.00 hores un conjunt de cercaviles per les vies del centre de Palma, coincidint amb l'encesa de les llums de Nadal.

El president de Pimeco, Bernat Coll, ha explicat que «amb aquesta iniciativa les patronals volem incentivar que els ciutadans comprin al petit comerç».

Per la seva banda, el president d'Afedeco, Rafael Ballester, ha assegurat que «el 'Black Friday' és una campanya de gran importància per al comerç, ja que el flux de persones als carrers es veurà més reforçat per l'encesa de les llums de Nadal».

Per divendres, el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, ha detallat que «es tancaran diversos carrers al trànsit, concretament al Passeig del Born, el carrer Unió, un fragment de Jaume III i els voltants de la Plaça de l'Olivar tot i que els aparcaments municipals de Sa Riera i el carrer Manacor tindran un 50 per cent de descompte en el preu durant tot el dia».

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha assegurat que «és el nostre deure promocionar i ensenyar als turistes que, en temporada baixa, el petit comerç segueix actiu i té molt a oferir».

Per la seva banda, la directora general de Comerç del Govern, Pilar Sansó, ha destacat que «el petit comerç ofereix un valor afegit amb aquest tipus d'iniciatives, que aconsegueixen mantenir vives les ciutats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris