muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

El Govern augmenta la transferència econòmica a la UIB un 4,3%

La partida destinada a la UIB augmenta un 4,3%.

Arxiu

La Conselleria d'Educació i Universitat i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han acordat pactar aspectes claus per al futur de la Universitat i, a més, s'ha concretat que la dotació econòmica del Govern per a la UIB augmentarà un 4,3% per aquest 2016, fins a un total de 56.651.025 euros.

En aquest sentit, es recupera la convocatòria del complement d'excel·lència investigadora i de transferència del coneixement, que havia estat suspesa durant els dos últims anys per restriccions pressupostàries, a més de mantenir-se el complement de docència i el complement de recerca.

La transferència nominativa d'inversions a la UIB, és a dir, la dirigida a assumir les despeses d'infraestructures, en 2016 serà d'1.200.000 euros. Aquesta quantitat suposa un augment del 20% respecte de l'any 2015 i permetrà recuperar gradualment les quantitats transferides abans de la crisi econòmica.

També es comptarà amb una partida específica dins del Programa Operatiu del Fons de Desenvolupament Regional (FEDER) amb un valor de 180.000 euros, per continuar així amb la renovació i la modernització de les aules de videoconferència de la UIB.

A més, es mantenen els compromisos plurianuals mitjançant conveni per a la implantació de la doble titulació de Dret i Administració i direcció d'empreses, la doble titulació de Turisme i Administració i direcció d'empreses i el grau de Turisme a Menorca, amb un total de 540.674 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris