nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

L'Assemblea de Docents tornarà a la mobilització durant el desembre

Imatge d'arxiu d'una mobilització de per a l'educació.

Arxiu dB

Aquest dijous ha tingut lloc una nova Assemblea de Docents de Mallorca a l'IES Josep Sureda i Blanes. Aquesta ha tingut dos punts principals: la valoració de la situació actual i la possibilitat de mobilitzacions, d'una banda, i l'inici del debat sobre la creació d'una associació professional de docents, de l'altra.

Pel que fa al punt de valoració de la situació del conflicte educatiu, des de l'Assemblea asseguren que «la Conselleria continua rebutjant el diàleg amb l'assemblea de docents, no fa comptes seguir negociant amb el nostre comitè de vaga i margina l'Assemblea de qualsevol negociació». A més, s'ha valorat que el pressupost educatiu «està molt per davall de les nostres expectatives en aquesta legislatura que havia de ser de l'Educació i sense un bon pressupost és impossible acabar amb greus problemes del sistema educatiu de les Illes Balears, com són les aules massificades, els suports insuficients, la manca d'infraestructures...»

Per això, aquest dijous s'ha aprovat «iniciar les feines per organitzar mobilitzacions en el mes de desembre». Unes mobilitzacions que tindran com a objectiu «demanar una millora substancial del pressupost educatiu, uns nous pressuposts en educació, ara que aquests encara estan en tràmit i hi ha marge per a la modificació». En els dies que vénen, i havent escoltat les propostes que s'han fet a l'assemblea, el comitè de vaga es reunirà per plantejar quin format han de tenir les mobilitzacions. I es convoca una nova assemblea general de Mallorca per a dia 2 de desembre, en la qual l'Assemblea decidirà quina proposta del comitè es du endavant.


Des de l'Assemblea asseguren que «no reclamar uns pressuposts educatius a l'altura de la lluita que hem dut a terme és renunciar a la dignitat com a col·lectiu que tant d'esforç ens ha costat aconseguir».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Manipuladors, fa mes de 5 anys

Algunes persones que treballen a dBalears van manipulant els vots als comentaris crítics amb l'assemblea quelitas.
Després vis queixau de que la premsa en català no es ven. I que voleu? Sou vosaltres amb aquest pamflet i amb les vostres manipulacions que matau la possibilitat de tenir una premsa seriosa i en català.

Valoració:-2menosmas
Per Joan, fa mes de 5 anys

Home, per a pudor el que farà un cert portaveu de l'assemblea... adivina adivinanza.. quién es??

Valoració:-3menosmas
Per Al que compta visualitzacions, fa mes de 5 anys

Tranquil, t'has de prendre la vida millor. Surt un poquet a passejar, fe amistats, pren una copeta... no veus que el que fa pudor ets tu?.

Valoració:-1menosmas
Per Curiositat, fa mes de 5 anys

Com és possible que si només hi ha 5 visualitzacions noves de la notícia, en canvi les valoracions dels comentaris crítics amb l'assemblea de docents passin de tenir 6 i 7 vots positius, a tenirne 6 o 7 de negatius.
A qui voleu enganar els de dBalears?
Aquest compadreo amb l'assemblea quelitas ja fa molta pudor.

Valoració:-7menosmas
Per mateu g, fa mes de 5 anys

Assemblea de Docents i el Lobby per la independència: "tanto monta, monta tanto"

Valoració:-11menosmas
Per Preocupat, fa mes de 5 anys

A jo el que em preocupa és que els doblers de la caixa de resistència, que eren doblers de tots, ara quedaran en mans dels d'aquesta associació fantasma que volen crear.
Uns doblers que varen sortir de la solidaritat de la gent amb els professorat i per a defensar el sistema educatiu, ara acabaran en mans de quatre espabilats i amb finalitats polítiques gens clares.

Valoració:-10menosmas
Per joan, fa mes de 5 anys

Xeremier aquesta assemblea ja no representa el professorat ... es un lobby per a les aspiracions politiques del simulavagues i de l'al.loteta d'un dels titelles que donen la cara i que ens volen vendre que lluiten per l'ensenyament públic... ja

Valoració:-6menosmas
Per Pregunta, fa mes de 5 anys

Com és que el comité amaga la petició feta per algunes assemblees de votar sobre la desconvocatòria de la vaga indefinida?

Valoració:-8menosmas
Per xeremier, fa mes de 5 anys

Molts que no som docents i que vos donàrem suport, no l'espereu més.
Estic fart de veure alliberats sindicals vivint al món de yuppie.

Valoració:-1menosmas
Per Curiositat, fa mes de 5 anys

Quina curiositat!!!
Només hi ha dues noves visualitzacions de la notícia, peró tots els missatges valorats amb 5 i 6 votacions positives, de repent, s'han tornat negatives.
A qui voleu enganar? No és la primera vegada que passa quan hi ha molts de missatges i vots contra de l'assemblea quelita.

Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris