nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Torna el voluntariat lingüístic

Imatge de la reunió celebrada dimarts

La Direcció General de Política Lingüística anunciava dimarts la recuperació del programa de voluntariat lingüístic al costat de l'associació cultural Paraula.

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, es reunia dimarts amb Carme Sànchez, directora de Paraula, un centre de serveis lingüístics sense ànim de lucre que des de l'any 2000 promou iniciatives que impulsen la normalització lingüística del català.

Amb la campanya 'Amb tu, en català', que va ser una iniciativa que en el seu moment va tenir un gran èxit i repercussió social, s’inicia un nou espai de dinamització desaparegut durant el mandat del govern Bauzá.

L'objectiu d'aquesta campanya és, d'una banda, oferir a persones que han après el català l'oportunitat de practicar-lo en un ambient distès i, de l'altra, possibilitar que les persones catalanoparlants comparteixin la seva llengua amb què estan interessades a millorar l'ús oral. Per aconseguir-ho, Paraula posa en contacte una persona que vol practicar el català amb una altra que el parla habitualment perquè es trobin una hora a la setmana per conversar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

A Eivissa també s'ha posat en marxa, però cal aclarir que només s'hi ha apuntat s'ajuntament de Vila, mentre que res se sap de la resta d'ajuntaments (Sant Antoni, Santa Eulària, Sant Josep i Sant Joan) ni, i això és més greu, des Consell

Valoració:2menosmas
Per Carlos, fa mes de 5 anys

Salvador, pel que jo veig per tu no hi ha res més important a la vida que entrar a criticar que un grup de gent vulgui compartir i fomentar la seva llengua. És el que tenen els nacionalistes fanàtics com tu, que odiau tot allò que no considerau vostro i estimariau més que no existís.

Valoració:7menosmas
Per ToniT, fa mes de 5 anys

Em sembla molt bé la idea. Llàstima d'alguna de les persones que hi estan involucrades... ja no m'agraden tant.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 5 anys

Sigue la adoración al DIOS ABSOLUTO : La lengua catalana. Llevan tropecientos años dando la vara. No hay nada más importante en esta vida, a lo que veo.

Valoració:-2menosmas
Per Xec, fa mes de 5 anys

És una iniciativa genial, que no només millora els usos lingüístics, sinó que també ajuda nouvinguts a relacionar-se amb sa societat d'acollida. Vaja, que dóna sentit a açò de "societat d'acollida".

A qui li pot saber greu açò?

És una bona manera de veure qui vol que desaparegui sa nostra llengua.

Valoració:17menosmas
Per Xuanxo, fa mes de 5 anys

Norabona pola iniciativa. N'Asturies entamó va pocu una aición asemeyada dende una asociación, ensin sofitu públicu. La sida ye que la nuesa llingua entá nun ye oficial.

Valoració:10menosmas
Per Biodramina, fa mes de 5 anys

Hurra!.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris