nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

L'exconsellera Camps encara no ha declarat pel 'malbaratament de fons públics'

L'Assemblea de Docents ha recordat que l'exconsellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, encara ha de declarar pel ‘malbaratament de fons públics en els desplaçaments al seu lloc de residència’.

Cal recordar que l'Assemblea es va querellar, la primavera de 2014, contra Camps i el Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma, que fins llavors havia arxivat el cas, es va veure obligat el dia 22 de juliol de 2015 per l'Audiència a obrir la investigació instada des de l'Assemblea. I el col·lectiu ha assegurat que dilluns Camps havia de declarar en qualitat d'imputada, després que sol·licités declarar a Menorca «amb la finalitat d'evitar el desplaçament d'una illa a una altra».

Tot i això, segons ha descrit l'Assemblea, dia 16 d’octubre l’exconsellera va presentar al jutjat, com escrits de defensa, els documents corresponents als viatges de dos exconsellers de l'anterior Pacte i l'Advocacia de la Comunitat va decidir personar-se en la instrucció. Aquest fet va suposar la interposició d’un recurs de reforma contra la Providència que havia resolt prendre declaració de Camps a Menorca.

Com a conseqüència, des de l'Assemblea han explicat que en aquests moments, està pendent de resoldre, per part del jutjat interposat per la Comunitat, on declararà l'exconsellera del PP.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Caixa de resistència, fa mes de 5 anys

La Caixa de resistència, que era cosa de TOTS els docents, ara se la quedaran NOMÉS els d'aquesta associació que volen crear. Una autèntica estafa.

Valoració:-1menosmas
Per Antònia, fa mes de 5 anys

Aina, totes les places són oferides per la Conselleria (i mai s'ha tingut en compte només l'antiguitat. Hi ha una cosa que es diu barem).

La Conselleria n'oferí unes quantes que eren "de Pacte" i unes quantes que no eren "de Pacte". I repetesc, TOTES són oferides per la Conselleria (per qui si no?).

El Pacte establia que la Conselleria no podia oferir cap plaça "de Pacte" per aplicar el TIL. Si necessitava interins per aplicar el TIL havien de ser "sense Pacte".

És a dir: donava estabilitat durant un curs addicional als interins a qui se'ls adjudicava una plaça "de Pacte" però que en cap cas era per aplicar el TIL. (Quina fixació que teniu!)
La resta de places tenien un nomenament per un any. i dins aquest grup, hi ha inclosos TOTS els interins que s'han contractat per aplicar el TIL.
Ho entens ara?

Valoració:-11menosmas
Per Aina C., fa mes de 5 anys

A veure, perquè és que no t'assabentes de res. Les places del Pacte eren les oferides per la Conselleria, sense tenir en compte l'antiguitat. Places oferides, NO PUNTS. La Conselleria va tenir en compte les seves "necessitats" que no eren altres que fomentar l'anglès. Ah, i no donis lliçons a ningú de saber llegir, mira't a tu mateixa.

Valoració:1menosmas
Per Antònia, fa mes de 5 anys

Aina, tampoc tu llegeixes?
El Pacte d'Estabilitat diu ben clarament i explicita que les places de TIL no són considerades de Pacte.
Per molt que insisteixis no podràs canviar aquesta realitat. Crec que confons places de l'especialitat d'anglès (supòs que a Primària) amb places de TIL.

Si no acabes d'entendre això del Pacte, en lloc de criticar-lo des del desconeixement segurament els sindicats que el signaren te'l poden explicar...

Valoració:-7menosmas
Per Aina C., fa mes de 5 anys

El que parla del Pacte d'Estabilitat té tota la raó. Va ser el Pacte de la Vergonya, i encara el representant del STEI se va fer la foto amb na Camps amb una camiseta verda.

Valoració:3menosmas
Per Antònia, fa mes de 5 anys

Per mi, els sindicalistes d'un i altre costat vos podeu seguir pengant amb les vostres baralles infantils...

Però veig que algú confon les coses: el Pacte d'Estabilitat deixava fora els docents de TIL. Tant costa, llegir?.

Valoració:-6menosmas
Per I l'STEI què diu?, fa mes de 5 anys

L'STEI va signar amb aquest personatge el Pacte d'Interins per el qual se varen beneficiar gràcies al TIL gent amb zero punts i quedaren fora altres docents amb més de vint anys de servei. Això ho amaguen.

Valoració:5menosmas
Per A Joan A. S., fa mes de 5 anys

I que vos en fa d´enveja, que la gent que s´ho podia permetre, donàs uns doblers SEUS per ajudar un poc als mestres que feien vaga! I que vos agradaria de molt poder-los pispar aquests doblers!

Valoració:5menosmas
Per Quina intel·lectual!, fa mes de 5 anys

Estàs momíssima!

Valoració:7menosmas
Per La JUSTÍCIA no és cega. Fa els ulls grossos., fa mes de 5 anys

Ni Mates, ni Urdangarín, ni Camps...Això és una vergonya i diu molt poc d´un país que es diu democràtic.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris