nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Pressupost educatiu 'insuficient' i possibles mobilitzacions previstes per l'Assemblea de Docents

L’Assemblea de Docents ha afirmat avui que des del Govern s'han retornat drets laborals als funcionaris de sanitat i als dels serveis generals mentre que el seu col·lectiu ha rebut un «acord marc» que prorroga les retallades, en alguns casos fins a tres anys

Un mes després de la consulta realitzada per l'Assemblea respecte a la proposta d'acord global de la Conselleria d'Educació, proposta que va ser rebutjada per una àmplia majoria, els docents afirmen que aquella consulta va ser tremendament ignorada per la Conselleria, el Govern i els partits que l'integren.

I és que cap membre del comitè de vaga ha rebut cap comunicació -formal o informal- per xerrar-ne, ni en el seu moment es va poder escoltar cap valoració oficial d'aquell referèndum per part de ningú. Però els mateixos docents varen assumir que calia donar un temps prudencial per rebre la resposta, i aquesta arribaria a partir dels pressupostos

Una vegada arribats aquests, el col·lectiu reafirma que es tracta d’una proposta continuista amb els pressupostos educatius del Govern Bauzà, amb un incompliment molt clar de les promeses electorals en matèria de pressupost educatiu dels partits que donen suport al Govern. Afegeixen que «cal entendre l'austeritat dels pressuposts com un gran entrebanc en la resolució de problemes més greus del nostre sistema educatiu: aules massificades, manca de professorat de suport educatiu, manca i deficiència en infraestructures i etc.»

Retorn de drets laborals que no han arribat als docents

A més, el col·lectiu denuncia que des del Govern s'han retornat drets laborals als funcionaris de sanitat i als dels serveis generals mentre que als docents s’han prorrogat les retallades, en alguns casos fins a tres anys, en forma de ‘marc legal’.

Previsió de noves mobilitzacions

Per totes aquestes causes, l’Assemblea de Docents de Mallorca ha previst una nova trobada que tindrà lloc dijous a l'IES Sureda i Blanes de Palma. Entre altres temes, es xerrarà de concretar mobilitzacions per demanar un millor pressupost en educació, un tracte no discriminatori del professorat i la reobertura de la negociació amb el comitè de vaga de l'Assemblea de Docents.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per No ho entenc, fa mes de 5 anys

Per què no es vota la petició de vàries assemblees de desconvocar la vaga indefinida?
Per què no es vota la petició de vàries assemblees de repartir la caixa de resistència? Pot ser que els promotors d'aquesta nova associació es vulguin quedar amb ella?

Valoració:2menosmas
Per casserola, fa mes de 5 anys

JAJAJAJA, Ja ho pots ben dir, Xisca. Aquest comentari se'n va directe al Tremending topic".

indefinit -ida:
adj. [LC] [MT] No definit, que no es pot limitar.

Valoració:2menosmas
Per Xisca S., fa mes de 5 anys

M'encanta això de "quinze dies de vaga indefinida"!

"¡Oiga! ¿Hay alguien ahí?"

Valoració:6menosmas
Per casserola, fa mes de 5 anys

Els pressuposts són nefasts perquè al meu poble el Centre de Salut no està obert 24 h.
Per això aquest govern és fatxa!

Valoració:0menosmas
Per Comencen a recordar a Bauzá, fa mes de 5 anys

Aquest govern (i aquests sindicats) no volen reconèixer que el 76% dels docents que varen votar estan en contra de l'Acord.

Valoració:-4menosmas
Per A la vaga indefinida, fa mes de 5 anys

L'Assemblea de l'IES La Ribera és favorable, tot i que encara no s'ha votat, de convocar quinze dies de vaga indefinida.
A la lluita companyes!
Visca l'Assamblea de Docents i visca Alternativa!
TOTS A LA VAGA PER LA LLUITA DELS DOCENTS
IES LA RIBERA EN LLUITA!

Valoració:-6menosmas
Per Joan A., fa mes de 5 anys

Heu vist l'ordre del dia de la pròxima assemblea? Mare de Déu de Pina...!

Valoració:4menosmas
Per joanet santjoaner, fa mes de 5 anys

comitè de pseudovaga: dir que "es tracta d’una proposta continuista amb els pressupostos educatius del Govern Bauzà" és d'una desmemòria greu i una ofensa a tots els que defenàrem l'escola d'aquell sàtrapa!
Me feis pena.

Valoració:5menosmas
Per joanet santjoaner, fa mes de 5 anys

comitè de pseudovaga: dir que "es tracta d’una proposta continuista amb els pressupostos educatius del Govern Bauzà" és d'una desmemòria greu i una ofensa a tots els que defenàrem l'escola d'aquell sàtrapa!
Me feis pena.

Valoració:9menosmas
Per Retòrica, fa mes de 5 anys

L'IES Sureda i Blanes és el millor IES perquè engloba el sentir general de les bones relacions entre la voluntat general expressada per la comunitat educativa que, en justa mesura, s'emmarca en el fet inqüestionable de les manifestacions populars en defensa d'una manera de fer democràtica i pedagògica de les qüestions que afecten les vicissituds encomiables d'aquestes i d'altres situacions en les quals la constància, l'efectivitat i la solvència preveuen uns resultats que ni els més optimistes s'atrevirien a comparar amb el fet que, a hores d'ara....
I BLA BLA BLA BLA BLA

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris