nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

El Govern destinarà almenys 2,5 milions d'euros anuals a projectes de cooperació

L'exposició es podrà veure fins el pròxim 29 de novembre.

CAIB

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha garantit que, a partir de 2016, destinarà un mínim de 2,5 milions d'euros anuals a subvencionar projectes de cooperació. Mentrestant, aquest any ha impulsat dues convocatòries, per un import global de 550.000 euros, que des del 3 de novembre ja poden sol·licitar les entitats del tercer sector.

Així s'ha donat a conèixer durant la inauguració de l'exposició 'Menjar en família: què ens uneix?', una mostra de fotografies que des d'aquest divendres acull l'Estació Intermodal de Palma sobre els programes d'ajuda alimentària que compten amb el suport de la Unió Europea a diversos països del món: Txad, Equador, Jordània, Myanmar i Níger.

En el marc de l'Any Europeu del Desenvolupament, el vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha inaugurat la iniciativa, les fotografies de la qual són obra del fotògraf britànic Chris Terry, qui es va traslladar a aquests cinc països per recollir escenes d'una situació tan tradicional com és el menjar en família.

L'exposició pretén donar a conèixer la situació de milions de persones a tot el món que subsisteixen gràcies a l'ajuda humanitària, sigui perquè són refugiades o perquè viuen en països d'extrema pobresa.

L'exposició 'Menjar en família' està organitzada per la Comissió Europea en col·laboració amb el Programa Mundial d'Aliments de Nacions Unides i compta amb el suport de la Direcció general de Transports del Govern i del Europe Direct Mallorca.

A través de la pàgina web www.familymeal.eu es pot obtenir més informació sobre el significat universal de «menjar en família», així com més fotografies i receptes de cuina típiques dels països representats a les imatges.

Aquesta exposició s'ha pogut veure en llocs tan emblemàtics com la seu del Parlament Europeu, el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona o els aeroports de Brussel·les i Madrid, entre altres llocs. Romandrà en l'Estació Intermodal de Palma fins el pròxim 29 de novembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris