muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Els jubilats consideren que pagar per estacionar a Son Espases és un «robatori a les classes populars»

La plataforma reclama la gratuïtat del pàrquing de Son Espases.

Arxiu

La Plataforma d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de Mallorca ha denunciat que pagar per estacionar a Son Espases és «un robatori a les classes populars».

La Plataforma, en aquest sentit, recorda que ja va fer una proposta als partits polítics abans de les eleccions del mes de maig, consistent a fer viable la supressió de pagament per estacionar els vehicles dels pacients a Son Espases, de la manera que fos més convenient: o supressió de pagament o implantació d'un servei de transport públic que anul·lés la necessitat de l'aparcament; amb el benentès que el fes innecessari.

«No hi valen excuses de mal pagador; qui es presenta a unes eleccions amb la intenció de governar, després no pot fer el ridícul manifestant que no hi ha diners per a res de bo. Si hi ha diners per a pagar multituds de polítics, càrrecs de confiança, assessors i per pagar els interessos dels bancs, també n’hi ha d'haver perquè el poble no pagui les conseqüències d'aquesta mala manera de governar», ha assegurat l’entitat.

«Si no són capaços d'aconseguir la gratuïtat de l'aparcament de Son Espases, almanco que posin un servei públic que garanteixi al poble no haver de pagar per anar al metge. Si hi ha diners per a pagar la carrera professional d'uns metges plurienfeinats, perquè la llei que fan els polítics els permet compaginar la consulta pública dels matins amb la consulta privada de l'horabaixa, n’hi ha d'haver també perquè els malalts no hagin de pagar cap extra en haver d'anar a Son Espases», insisteix la Plataforma.

«Si cal, demanarem la dimissió dels polítics que seran incapaços d'aconseguir la gratuïtat de l'aparcament d'un hospital la il·legalitat del qual ha provocat l'enriquiment d'una bona colla de corruptes, individus que han fet calaix gràcies a la construcció, aconseguida a base d'irregularitats, d'uns edificis destinats a fer servei social als més pobres, classe damnificada per un sistema capitalista, l'organització política del qual beneficia empreses com la que té la concessió de l'aparcament en qüestió», conclouen els jubilats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JJ Perello, fa mes de 5 anys

Tot, tots, els partits polítics balears estan enmerdats en aquest tema. Dreta i esquerra.

Valoració:0menosmas
Per jaume, fa mes de 5 anys

Jo hi aig a rehabilitació cada dia i em surt a 3 euros cada dia...

Valoració:-1menosmas
Per Salvador, fa mes de 5 anys

Los jubilatas y los niños de pecho, pasando por chicos y mayores. Pagar por estacionar en Son Espases ES UN ROBO.Quien tuvo la "brillante" idea es un auténtico CANALLA, sea del partido que sea.

Valoració:0menosmas
Per agdag, fa mes de 5 anys

Tota la raó pel que fa al títol de l'article vist que es tracta d'un robatori en tota regla de la concessionària amb el vist-i-plau de la classe política que va pactar aquest dispendi (i mira com cau podrit Son Dureta perquè no poden fer un hotel encara...).
Si bé una puntualització com a metge de la sanitat pública al·ludit en aquest article. Personalment, la meva activitat la faix en aquest hospital i m'emprenya molt haver de pagar pàrquing, per la qual cosa m'he avesat a anar-hi amb bici. Obviament no vull pretendre que els jubilats vagin també en bici. La meva discrepància és que es fiquin tots els metges com si fossin els privil·legiats "senyoritingos" forrats que només volen guanyar doblers, i insinuar que ja guanyem prou. Diré que concretamen el nostre sou són 1100€ i me consider un privilegiat totalment! I jo, com molt de'ls meus companys, no tenim activitat a la privada! Amb això vull deixar clar QUE NO SOM ELS RICS QUE LA GENT SE PENSA QUE SOM (obviament pel fet de tenir feina, sí que som privilegiats), però val a dir que la vocació només, no paga les factures a final de mes i fa ràbia que ens exigeixin mantenir, a més, activitat docent i formativa només per voluntarisme. Com sempre, tot això s'arreglaria amb transparència quan es fan projectes faraònics com aquest hospital i, si hi ha iregularitats, aplicació de lleis sense atenuants, tornant les quantitats defraudades pels polítics de torn, sense prescripció de delictes.

Valoració:12menosmas
Per aturmeda, fa mes de 5 anys

ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris