algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El pla Estiu 2015 ha aconseguit incrementar un 9,5% el reciclatge de vidre

Aquest estiu ha augmentat la recollida de vidre.

Arxiu

El pla Estiu 2015, en el qual han participat els municipis de Palma, Muro, Alcúdia i Pollença, ha permès incrementar en 118.960 quilograms —la qual cosa suposa un 9,5%— el reciclatge de vidre respecte de l'any passat.

En aquest sentit, la consellera insular de Medi Ambient, Sandra Espeja, la directora insular de Residus, Catalina Maria Canals, i la gerent de zona d'Ecovidrio, Silvia Mayo, han lliurat els premis Iglú Verd als municipis de Muro, Alcúdia i Pollença, que han aconseguit augmentar durant aquest estiu la seva taxa de reciclatge.

El pla Estiu 2015 que ha engegat Ecovidrio amb la col·laboració i la implicació del Consell de Mallorca i els ajuntaments ha permès recuperar 3.932.380 kg de vidre durant els mesos d'estiu. En el cas d'Alcúdia, Muro i Pollença s'ha superat la recollida de l'any anterior en un 11%, un 12% i un 7%, respectivament.

Quant a Palma, la taxa de recollida ha disminuït a pesar que des del consistori han volgut manifestar la intenció de revertir aquesta situació de manera immediata i potenciar el reciclatge a tota la ciutat.

En aquest projecte s'han implicat més de 270 establiments dels quatre municipis implicats, especialment del sector de l'hostaleria. Per aconseguir aquests bons resultats s'ha ampliat la recollida de vidre per gestionar l'elevada afluència de visitants.

A més, s'han instal·lat 100 contenidors i s'han lliurat 708 galledes adaptades a les necessitats de l'hostaleria. També s'ha dut a terme campanyes informatives i de sensibilització per recordar la importància de continuar amb els hàbits de reciclatge durant les vacances.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris