muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Miquel Oliver: 'Avui perdem la vara, però no la dignitat'

Xesc Mainzer

Durant el migdia d'aquest dimecres, a l'Ajuntament de Manacor, s'ha celebrat el debat sobre la moció de censura contra el Batle de Manacor, Miquel Oliver, per part del PP, EL PI i AIPC.

El debat havia despertat l'interès de molts manacorins i manacorines que s'acostaren fins a la seu municipal on se celebrava la reunió plenària del consistori manacorí, però molts quedaren fora, ja que la sala era plena de gom a gom. Entre les persones que restaren sense poder entrar, hi havia el president del PP, Miquel Vidal.

A dins, debat intens i tens abans de votar-se la moció de censura contra el Batle de Manacor, Miquel Oliver, per part del PP, EL PI i AIPC.

Hi destacà la intervenció del la representant del PSIB, Amanda Fernández, que revelà que el president del PI, Jaume Font, li oferí la batlia

Durant la intervenció de Joan Gomila d'AIPC, s'ha produït una de les anècdotes de la jornada: s'ha sentit de fons de les seves paraules la banda sonora del film 'El Padrino', era un mòbil.

Durant la seva intervenció, Miquel Oliver, declarà que «el nostre equip ha actuat amb transparència i amb voluntat de servir al poble» i conclogué dient: «avui perdem la vara, però no la dignitat». A continuació s'ha procedit a votar la moció, que ha obtingut majoria. El nou batle de Manacor és, idò, Pedro Rosselló, de 48 anys i advocat de professió.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 5 anys

Si que te n´ha sabut de greu perdre sa vara. Tu t'ho has cercat . Si no haguesis estat tan dogmàtic no t'hauria passat això.

Valoració:14menosmas
Per Joel, fa mes de 5 anys

La perduda de la vara es va produir el dia que no es van saber interpretar els resultats. El PP no va guanyar les eleccions perquè estava fragmentat... Suposo que és més digne pactar amb els socialistes espanyols que amb els regionalistes.... esperem que la nova cohesió del pp només duri una legislatura....

Valoració:1menosmas
Per Pi=pp, fa mes de 5 anys

Que es pot esperar d'un partit de peperos rebotats i un fundador que feia votar els morts...

Valoració:-8menosmas
Per A Reflexió, fa mes de 5 anys

Amb aquest feta, MËS no ha de voler pactar amb El PI, perquè no se pot embrutar mesclant-se amb aquests traïdors als seu propi partit i a la ciutadania. Si ho fessin, molts no els votariem a les properes eleccions.

Valoració:-8menosmas
Per Reflexió, fa mes de 5 anys

Més i Pi haurien de pactar sempre que els resultats electorals permetin fer-ho, en benefici de la nostra terra. Pactar amb el PP o amb el PSOE només ha de fer-se, si no queda més remei i -MOLT IMPORTANT- a canvi de condicionar polítiques a favor de la nostra terra.

Més-ERC, a Manacor, fa cinc mesos NO seguiren aquest criteri sinó tot el contrari. I ara, la conseqüència és a la vista.

Valoració:16menosmas
Per ido, fa mes de 5 anys

Que es pot esperar de un partit el PI fet fe gent rebotada del PP...

Valoració:-4menosmas
Per miquel, fa mes de 5 anys

Te raó perquè ja no en té de dignitat la va perdre quan va "negociar" clavant el ganivet a l'esquena dels altres

Valoració:17menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Els que han perdut la dignitat, si ´s que abans la tenien, son El Pi i el PP. Però jo i per molts més, El Pi és mort i del PP ja no coment.

Valoració:-1menosmas
Per jordi, fa mes de 5 anys

En Josep Palau, de l'Assemblea de Docents, deu estar satisfet que el PP governi a Manacor.

Valoració:-32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris