nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Obert el termini d’inscripció per a les proves de català de gener de 2016

Aquest dimarts, 3 de novembre de 2015, comença el període d’inscripció a les proves per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana. El termini d'inscripció s’allargarà fins al pròxim dia 17. Els nivells als quals els alumnes es poden inscriure per aconseguir el certificat de coneixements de català són l’ A2 , B1 , B2 , C1 , C2 i LA (llenguatge administratiu). Les proves es realitzaran a les localitats de Calvià, Inca, Llucmajor, Manacor, Palma, Ciutadella, Eivissa i Formentera. Les proves escrites tindran lloc el dia 23 (nivells B1 , C1 i LA) i el 30 de gener (nivells A2 , B2 i C2 ), mentre que les proves orals seran el dia 5 de març per a tots els nivells. 

La Direcció General de Política Lingüística assumeix de nou, després de quatre anys, les competències per tornar a convocar aquestes proves, que havien quedat relegades a una de les funcions de l'Institut d’Estudis Baleàrics en desmantellar-se la direcció general. La directora general, Marta Fuxà, valora «molt positivament» que des de la Direcció General de Política lingüística es tornin a convocar les proves per obtenir els certificats de català perquè vol dir que «hem recuperat unes competències que havíem perdut durant la legislatura passada».

Fuxà ha anunciat que les proves es convocaran dues vegades l’any. Per tant, hi haurà una segona convocatòria durant el 2016.

La inscripció es pot fer de manera telemàtica o presencial. Les persones interessades trobaran més informació a la pàgina de la Direcció General de Política Lingüística:

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris