cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

TV3, el 3/24 i el Súper 3/Canal 33 es podrien recuperar abans de Nadal

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha explicat avui dimarts que el Govern està treballant en dues possibles opcions perquè els canals TV3, 3/24, Súper 3 i C33 es tornin a rebre a les Balears.

Segons ha detallat, la primera opció i l'«òptima tècnicament» és aprofitar el múltiplex dels Consells. No obstant això, aquesta possibilitat suposaria un «cost important» del voltant del mig milió d'euros anuals i, com que s'hauria de fer un concurs, els canals no es podrien posar en marxa «abans de deu mesos».

Mentrestant, la segona opció seria «aprofitar el múltiplex actual» però aquest és compartit, de manera que «hi ha altres actors i administracions a tenir en compte». Aquest s'hauria de redimensionar i actualitzar perquè es rebin aquests canals però, «el cost és inferior i abans de Nadal podria estar arreglat», ha declarat.

A més, Barceló ha assenyalat que ha mantingut contactes amb el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i aquest «està disposat a parlar» sobre la recepció de TV3.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 5 anys

El Canal 33 també s´hauria de recuperar pels infants i perque el varen llevar injustamente perque dèien que adoctrinava . Els dibuixos americàns adoctrinen en el "catalanisme" als infants, segons els peperos.

Valoració:5menosmas
Per Macia, fa mes de 5 anys

...I aixo tambe inclou a "El Casta"?

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

No trobau que els programes de TV3 que parlen de politica internacional, son més bons que els de les televisións espanyoles? Ara mateix comenten la visita de Felipe VI a Estats Units i és molt interessant el que diuen.

Valoració:6menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 5 anys

Volem TV3, TV3CAT, Canal 3/24, Canal 33, Súper 3, Esport 3, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i qualssevol altres que emetin en la nostra llengua. A més, volem una IB3 (ràdio i televisió) que no sigui bilingüe ni gonella.

Valoració:8menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 5 anys

pa que???

Valoració:-1menosmas
Per Miquelet, fa mes de 5 anys

Mentrestant aquí (IB3) seguim amb l'insuportable humor del "Casta", pel·lícules en castellà, informació esportiva copada per madridistes.....

Valoració:8menosmas
Per Goriet, fa mes de 5 anys

Rafelet, no mos conformam de sentir que hi fan feina. Cent dies semblen més que suficients, si hi ha voluntat.
El fet de no tenir ni idea de telecomunicacions no limita la nostra capacitat d'opinar. Però vaja, ara que ja hem conseguit un "expert" en el tema, esperam les teves explicacions ansiosament.

Valoració:16menosmas
Per ambpermisdexec, fa mes de 5 anys

Em donaria per satisfet si es recuperen 324, 33 i recuperam TV3 (això darrer ho dubt perquè com va dir Marga Solivellas a la seva conferència aquest estiu, si no es veia i no és veu, és perquè aquí no es vol). Me seria un poc igual no rebre Esport3 a canvi de recuperar la TV3 original. CAtalunya Informació també hauria de sentir-se, i tots els canals amb Subtítols, AD i tots els serveis. No es tracta només de quantitat, sinó de qualitat d'imatge i serveis també!

Valoració:11menosmas
Per Rafelet, fa mes de 5 anys

Però no vos diuen que hi fan feina? Sabeu el que és tècnicament possible i el que no és tècnicament possible? És collonut que gent que no té ni idea de telecomunicacions ni de que és un multiplex hagi de venir a amollar barrabassades i a exigir miracles.

Valoració:-15menosmas
Per Jaume, fa mes de 5 anys

I mentres tant, disfrtarem dels canal que ens va deixar el Senyoret Bauzá .. els de 13tv i Intereconomia ....

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris